Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gurme tatlar kek sepetinde

Sevdiklerine farklı hediyeler göndermek isteyenlerin tercihi Tatlımo, özel günler için tasarladığı birbirinden lezzetli ürünleriyle, hem göz...


Sevdiklerine farklı hediyeler göndermek isteyenlerin tercihi Tatlımo, özel günler için tasarladığı birbirinden lezzetli ürünleriyle, hem göze hem damağa hitap ediyor. Tatlımo sipariş üzerine üretilen taptaze kek sepetlerini, sevdiklerine lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenlerin beğenisine sunuyor

Usta eller tarafından özenle hazırlanan Tatlımo’nun gurme kek sepeti, tazeliği ve lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Gerçek çiçek görünümündeki 32 adet kırmızı kek çiçeğinden oluşan Tatlımo kek buketi, özel günlerinizde sevdiklerinizin kalbini fethediyor.

Koruyucu Madde İçermiyor
Yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefleyen Tatlımo, trans yağ ve koruyucu madde içermeyen doğal ürünlerini, sipariş üzerine hazırlayarak inanılmaz tatlar yaratıyor. Stoksuz ürün üretimi gerçekleştiren Tatlımo, siparişin verildiği an üretime başlıyor. Üretimini yaptığı siparişi, gıda paketleme şartlarına uygun şekilde paketleyerek kısa sürede siparişi adresine teslim ediyor.

Tatlımo’nun renklendirici içermeyen, GDO’suz en kaliteli ürünler kullanılarak yapılan, birbirinden şık ve lezzetli atıştırmalık hediye seçeneklerini incelemek ve sipariş vermek için www.tatlimo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok