Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hamburger Köftesi’yle yemek yemek eğlenmek demek!

Çocukların sevgilisi Pepee ve lezzetiyle vazgeçilmezi haline gelen Hamburger köftesi bir araya geliyor. Düşyeri ve Migros işbirliğiyle hazır...

Çocukların sevgilisi Pepee ve lezzetiyle vazgeçilmezi haline gelen Hamburger köftesi bir araya geliyor. Düşyeri ve Migros işbirliğiyle hazırlanan ‘‘Pepee Hamburger Köfte’’; sofralardaki yerini alıyor. Kolay bir şekilde hazırlanan ‘‘Pepee Hamburger Köfte’’; lezzeti ve ambalajın içerisinde bulunan oyunluyla da çocuklara iştah kabartan bir eğlence sunuyor.

Çocuklara her adımlarında eşlik eden Pepee, yemek yerken de onları yalnız bırakmıyor. Düşyeri ve Migros, hazırladıkları ‘‘Kelebek Biftek’’ ve ‘‘Parmak Köfte’’ye şimdi de ‘‘Pepee Hamburger Köfte’’sini ekleyerek, çocukları lezzetli bir alternatif ile biraraya getiriyor. Migros güvencesi ile hazırlanan Pepee Hamburger Köfte, paketin içerisinde bulunan Pepee oyunu ile de lezzetin eğlenceli haliyle buluşturyor.

Ambalajlarında çocukların hayranlıkta takip ettiği Düşyeri kahramanları Pepee, Leliko, Pisi ve RGG Ayas’ın bulunduğu ‘‘Pepee Hamburge Köfte’’, pratik bir şekilde hazırlanmasıyla da dikkat çekiyor. Paketin içerisinde yer alan Pepee oyunu ise çocukların keyifle yemek yemeklerini sağlıyor. Paketin içerisinden çıkan Pepee oyunu, makas yardımıyla kesilerek yemek esnasında her bir ısırıkta Pepee fotoğrafına ait parçaların birleştirilmesini amaçlıyor.

Migros’un “Uzman Kasap’’ logosu ve “İyi et, iyi gelecek’’ sloganı ile hazırlanmış ürünleri, tamamen çocukların damak tatlarına uygun baharatlar ile çocukların yiyebileceği şekilde çeşnilendirilmiş olarak üretiliyor. Pepee Hamburger Köfte’nin tarifi ile beraber ambalajın arkasında yer alan oyunun nasıl oynanacağını gösteren video ise, Migros Tv’ de (http://migrostv.migros.com.tr) yayınlanıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe