Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda keskin renkler

İsviçreli bıçak üreticisi Victorinox, birinci sınıf çelikten üretilen ve keskinliğini uzun yıllar koruyan mutfak bıçaklarını mutfakta vakit ...

İsviçreli bıçak üreticisi Victorinox, birinci sınıf çelikten üretilen ve keskinliğini uzun yıllar koruyan mutfak bıçaklarını mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Farklı stillerde tasarlanan Victorinox bıçak setleri ile mutfaklar artık daha renkli olacak.

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Eyüboğlu, sektöründe lider Victorinox’un bıçak setleri ile mutfaklarda şıklığı ve keyfi bir arada yaşatacak. Birinci sınıf paslanmaz çelikten üretilen Victorinox bıçakları ile artık yemek yapmak daha keyifli. Yüzyılı aşkın Victorinox tecrübesiyle tasarlanan bıçaklar, İsviçre’deki fabrikalarda özel ısıl işlem tekniklerinden geçen kaliteli çelikten üretiliyor. Victorinox bıçakları kesim kalitesindeki mükemmelliğini mutfaklara taşıyor.

Victorinox bıçakları, ergonomik fibrox sap ile sık kullanımda bile eli yormadan kolay kullanım sağlıyor. Mavi, yeşil, sarı, turuncu, kırmızı, pembe gibi renkleri bulunan Victorinox mutfak bıçakları ile şimdi birbirinden güzel lezzetleri yaratmak hem daha kolay hem de eğlenceli. Kullanım koşullarına uygun kullanılması durumunda ömür boyu paslanmaz çelik garantisi bulunan Victorinox bıçakları konforlu, rahat ve hızlı kesmenin verdiği pratiklikle yemek yapmayı kolaylaştırıyor.

Mutfağınızda keyifle kullanabileceğiniz Victorinox bıçak setlerini Karaca, Enplus ve Metro Market mağazalarında bulabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe