Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hem saklıyor hem pişiriyor

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatını...

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor. 

Dayanıklı yapısıyla Etna Fırın Kabı Seti, derin dondurucudan mikrodalga fırına, sofradan bulaşık makinesine rahatlıkla girerek mutfakta sınır tanımıyor.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına göre ürün gamına sürekli yenilikler ekleyen Emsan yepyeni Etna Fırın Kabı Seti ile mutfaklara işlevsellik getiriyor. Porselen Etna Fırın Kabı Seti -20 dereceden +200 dereceye kadar dayanıklı yapısıyla mutfaklarda gönül rahatlığıyla kullanılıyor.

Buzdolabından, fırına rahatlıkla kullanın
Etna Fırın Kabı Seti, porselen yapısıyla dayanıklılığın yanı sıra yanmaz yapışmaz iç yüzeyiyle de kolaylıkla temizlenebiliyor. Hem buzdolabında hem de fırında zarar görmede kullanılan Etna Fırın Kabı ile yiyecekler saklandığın kapta pişirilebiliyor.

Dikdörtgen ve oval fırın kabı, turta kabı, mini dikdörtgen tencere ve 2 adet mini kare tencereden oluşan Etna Fırın Kabı Seti, görüntüsüyle göze, pişirdiği lezzetli yemeklerle de damaklara hitap ediyor. Kırmızı ve mor renk seçeneklerine sahip Emsan Etna Fırın Kabı Seti ile sevdiklerinize en özel tatları hazırlayın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok