Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yüksek performans ve çevreye duyarlılık

Estetik tasarımları ve üstün özelliklere sahip ürünleri ile seçkin mutfaklara değer katan Gaggenau’nun geliştirdiği yüksek performanslı RB47...

Estetik tasarımları ve üstün özelliklere sahip ürünleri ile seçkin mutfaklara değer katan Gaggenau’nun geliştirdiği yüksek performanslı RB472301 Vario Cool Soğutucu, asıl görevini mükemmel biçimde yerine getirirken, A+ enerji verimliliği ile elektrikten tasarruf ederek doğal kaynakların korunması konusundaki yüksek duyarlılığını ortaya koyuyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau’nun en ince ayrıntılarına kadar düşünerek tasarladığı zengin bir aydınlatma konseptine sahip Vario Cool Soğutucu’nun iç kısımları tamamen paslanmaz çelik malzemeden oluşuyor. Böylece tam hijyen sağlanıyor ve antimikrobiyel aktif koku filtresi ile koku oluşumu engelleniyor.

Yan taraflarda yer alan enerji tasarruflu LED aydınlatma elemanları, aynı zamanda hiçbir şekilde ısı da yaymıyor. Sertleştirilmiş emniyetli cam malzemeden raf yüzeyleri, tam yüklü vaziyetteyken bile motorla veya manuel olarak ayarlanabiliyor.

No-Frost teknolojisiyle donatılan cihazda, bu sayede zahmetli buz çözdürme işlemine gerek kalmadığı gibi, dondurulan gıda maddelerinin üzerlerinde karlanma da oluşmuyor. Soğutucu, içinde çok hassas gıda maddelerinin bile sıradan soğutma sistemlerine oranla iki kat daha uzun süre saklanabilmesini sağlayan entegre 0°C taze saklama bölgesi ile büyük bir rahatlık sunuyor.

Kullanılan üstün nitelikli malzemeler ve milimetrik hassas işçilik, cihazın uzun ömürlü olmasını garanti ediyor. 76,2 cm genişlik ve 213.4 cm yüksekliğe sahip cihazlar, sağa veya sola doğru açılabiliyor.

RB472301 Vario Cool Soğutucu’nun sunduğu avantajlar arasında pazarın en sessiz cihazlarından biri olması da yer alıyor. Gaggenau, mutfaklara gerek fonksiyon gerekse estetik açısından yepyeni ölçütler getiriyor.

Üstün kaliteli ev aletleri üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan ürünleri ile özel mutfak alanında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 330 yılı aşkın geçmişiyle öne çıkıyor.

Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih’in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor. Şirket, 2014 yılında yaklaşık 200 milyon Avro ciro elde etti.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok