Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hooverden 8 farklı pişirme seçeneği

Ünlü İtalyan markası Hoover, HOA 2VX ankastre fırını ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor.  Buz çözme, alt ısıtma gibi 8 farklı pişirme f...

Ünlü İtalyan markası Hoover, HOA 2VX ankastre fırını ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor. 

Buz çözme, alt ısıtma gibi 8 farklı pişirme fonksiyonu bulunan HOA 2VX ankastre fırını ile Hoover, istediğiniz yemeği istediğiniz ayarda pişirme seçeneği sunuyor. HOA 2VX ankastre fırın A enerji sınıfına göre yüzde 20 enerji tasarrufu da sağlıyor.

1945 yılından bu yana beyaz eşya ve elektrikli ev aletleriyle kadınların hayatını kolaylaştıran Hoover, mutfaklara bir yenilik daha getirdi. 78 litre kapasiteli Hoover HOA 2VX ankastre fırının geniş iç hacmi sayesinde büyük kaplarla bile kolaylıkla yemek pişirmeniz mümkün. “A - % 20 Enerji Verimlilik Sınıfı”na sahip HOA 2VX ankastre fırın, soğuk cam kapağıyla da güvenli kullanım sunuyor.

Düşük enerji tüketimi sağlayan Hoover HOA 2VX ankastre fırının, 8 farklı pişirme fonksiyonu da ürünün diğer dikkat çekici özelliği. Alt ısıtma, geleneksel pişirme+fan, geleneksel pişirme, üst ısıtma, ızgara+fan, ızgara, buz çözme ve pizza pişirme fonksiyonları ve 5 pişirme seviyesi ile Hoover HOA 2VX, kadınların mutfakta işini kolaylaştırıyor.

Hoover HOA 2VX multifonksiyonel fırın, dijital LCD ekran, dokunmatik kontrol, parmak izi tutmayan yüzeyi ile şık bir görünüm sunarken, yavaş kapak kapanma sistemi, soğutma fanı, elektronik sıcaklık kontrolü özellikleri ile de fark yaratıyor. Ayrıca yan tel raflar, 2 adet paslanmaz çelik tam açılır teleskobik raf, 2 adet paslanmaz çelik tel ızgara, 2 adet 35 mm. pişirme tepsisi fırınla birlikte veriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok