Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kasım ayının yıldızı Fener Kavurma

Yenilikçi menüleri farklı tatları ile balık kültürüne yeni tatlar kazandıran Dardenia, Kasım ayında da balıkseverlere avantajlı fiyatlarla m...

Yenilikçi menüleri farklı tatları ile balık kültürüne yeni tatlar kazandıran Dardenia, Kasım ayında da balıkseverlere avantajlı fiyatlarla menüler sunmaya devam ediyor. 

Özel Dardenia sosla ızgarada pişirilmiş fener balığı ile yapılan karşı konulamaz lezzet Fener Kavurma, enfes sebzeli karidesli börek ve sizin seçeceğiniz bir içecekten oluşan Enfes Menü Kasım ayı boyunca uygun fiyatlarla.

Balık ekmekte devrim yapan, farklı pişirme teknikleri ve özel soslarıyla balık lezzetlerine yepyeni tatlar ekleyen Dardenia’nın Kasım ayı fırsatlarını kaçırmayın! Her ay bir menüyü avantajlı fiyatlarla misafirlerine sunan Dardenia’nın Kasım ayı yıldızı Enfes Menü.

Enfes Menü’de Dardenia’nın özel soslarıyla ızgara üzerinden yapılan enfes Fener Kavurma’ya, Dardenia’nın eşsiz tatlarından sebze, karides ve özel formüllü spring roll yufkası ile yapılan sebzeli karidesli börek ve canınızın çektiği bir içecek eşlik ediyor. Bu özel tatların birarada sunulduğu menü kasım ayı boyunca Dardenia’nın tüm şubelerinde.

Çevreci, sağlıklı ve hijyen koşullarda hazırlanan Dardenia’nın ürünlerinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanılmıyor. Dardenia, balık ekmek, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklar gibi farklı seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok