Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İçinizi ısıtacak eşsiz bir lezzet daha: ‘Hot Spiced Fruit’

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde Starbucks, meyvelerin canlandırıcı ve arındırıcı etkileriyle içinizi ısıtacak y...

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde Starbucks, meyvelerin canlandırıcı ve arındırıcı etkileriyle içinizi ısıtacak yepyeni bir içecek sunuyor.

Merlot üzüm konsantresinin portakal, tarçın ve chai ile birleşiminden oluşan ‘Hot Spiced Fruit’ meyve aromalı içecekleri tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday…

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde içecek menüsünü sağlıklı birleşimlerle zenginleştirmeye devam ediyor.

Starbucks, şimdi de Merlot üzüm konsantresi, chai, kurutulmuş portakal dilimi ve tarçın çubuklarının birleşiminden oluşan yeni içeceği ‘Hot Spiced Fruit’ ile içinizi ısıtmaya hazırlanıyor. Fransa’nın Bordeaux bölgesinde yetiştirilen dünyaca ünlü Merlot üzümlerinin konsantresinin kullanıldığı yeni Hot Spiced Fruit, içerdiği diğer tatlarla zengin ve sağlıklı bir lezzetin kapılarını aralıyor.

Hoş kokusu ve farklı lezzetiyle en faydalı baharatlardan biri olan tarçının, kurutulmuş portakal, chai ve Merlot üzümleriyle birleşiminden oluşan bu özel karışım, şimdiden Starbucks’ın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday!
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe