Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İş Yemeklerinin Yeni Adresi Carême Restaurant

Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel’de bulunan “Caréme Restaurant” Öğle ve Akşam Saatlerinde İş Yemeklerinin Yeni Gözdesi Wyndham Grand İsta...

Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel’de bulunan “Caréme Restaurant” Öğle ve Akşam Saatlerinde İş Yemeklerinin Yeni Gözdesi

Wyndham Grand İstanbul Levent, şehrin en merkezi yerinde, misafirleri için sunduğu hizmetlerle kısa sürede iş hayatındaki yerini aldı. Her türlü hizmetiyle iş dünyasının beğenisini kazanan Wyndham Grand İstanbul Levent, içerisinde yer alan Caréme Restaurant ile hem öğlen hem akşam yenen iş yemeklerinin yeni adresi oldu.

Şehrin en merkezi yerinde konumlanan Wyndham Grand İstanbul Levent, iş hayatı içerisinde kısa sürede edindiği yeri, Caréme Restaurant’ ın yemekleri ve ambiyansıyla taçlandırıyor. Levent çevresinde çalışanların öğle ve akşam yemekleri için tercih edebileceği Caréme Restaurant, aynı zamanda iş yemekleri için de çok uygun bir ortam sunma özelliği taşıyor. Caréme Restaurant’ın, Büyükdere Caddesi manzarası, geniş terası, şık mimarisi, ve zengin menü alternatifi sayesinde konuklarına sağladığı özel ambiyans ile kalabalıktan uzak olmayı seven konukların ve iş yemeklerinin en gözde adresi konumunda.

Uzak Doğu Mutfağı’ndan Geleneksel Türk Lezzetlerine Hepsi Caréme Restaurant’da
Türk ve dünya mutfağından birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı Caréme Restaurant, dünya çapında farklı mutfaklarda görev almış usta şefiyle tadı damaklarda kalan tatlar sunuyor. Uzak doğu ve batı mutfaklarının yanı sıra, geleneksel lezzetler sunan Caréme Restaurant, küçük misafirlerini de unutmuyor. Çocuklara özel hazırlanan menülerde birbirinden besleyici yemekler minikleri bekliyor.
Diyet yapan misafirleri için de özel mönü hazırlayan Caréme Restaurant, her damak tadına uyan yemekleri ve uygun fiyatları ile hem Levent hem de çevre semtlerdeki konuklarını ağırlamayı bekliyor.

Öğle Arasında Ev Yemeği Tercih Edenlere
Plaza yakınlarında hızlıca yenen fastfoodlar ya da ağır yemekler yerine, Etli Bamya, Hünkar Beğendi ve Tas Kebabı gibi ev yemeği tercih edenlerin istediğini rahatlıkla bulabilecekleri Caréme Restaurant, usta şefi tarafından hazırlanan öğle yemekleri, hem daha hafif hem de daha sağlıklı. Kaliteli hizmeti, hızlı servisi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Caréme Restaurant, nezih bir mekânda, leziz yemekler yemek isteyenlerin ilk adresi.

İstanbul Trafiğine Girmeden Rahat Ulaşım
Levent’in en merkezi yerinde konumlanan Wyndham Grand İstanbul Hotel’deki Carême Restaurant’ı tercih edenler metro bağlantısı ile İstanbul trafiğine girmeden rahatlıkla ulaşım sağlayabiliyorlar.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok