Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Japon Mutfağı’nın benzersiz lezzetleri

Divan İstanbul’un içerisinde yer alan Maromi, geleneksel ve çağdaş Japon Mutfağı’ndan lezzetlerle hazırlanan gurme menüsü ve renkli ambiyans...

Divan İstanbul’un içerisinde yer alan Maromi, geleneksel ve çağdaş Japon Mutfağı’ndan lezzetlerle hazırlanan gurme menüsü ve renkli ambiyansıyla, iş yemeklerine olduğu kadar dost sohbetlerine de ev sahipliği yapıyor.

Divan İstanbul’un Uzakdoğulusu Maromi, Japon Mutfağı’nın özel lezzetlerini içeren yenilikçi menüsüyle İstanbul’un gözde mekânları arasında yer alıyor. Japonya'dan getirilen rengârenk aksesuarlarla bezeli şık dekorasyonu ve uzun sohbetlere ev sahipliği yapan konforuyla Maromi, açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor.

Şef Kenji Kume, 1999 yılında Divan Hai Sushi ile başladığı Türkiye macerasına Maromi ile devam ediyor. Kenji’nin usta yorumuyla şekillenen Maromi spesiyalleri; yalnızca lezzetleriyle damaklara değil, renkli ve farklı sunumlarıyla gözlere de hitap ediyor. Şef, menüdeki favori yemeklerini; sıcak ve soğuk başlangıçlarda tofu salatası ve pirinç yufkasına sarılmış balık ve salata, çorbalarda tempura udon, diğer başlangıçlarda tuzlanmış balık yumurtası ile marine kalamar, sushi ve sashimilerde, karışık sashimi tabağı (sashimi moriwase), gunkan sushilerde uçan balık yumurtası (tobiko), maki sushilerde taze somon ve avokado, ana yemeklerde somon teriyaki (Sake Teriyaki) tatlılarda ise ağızda patlayan minik taneleriyle yeşil çay dondurması olarak sıralıyor.

Japon Mutfağı’nın benzersiz lezzetlerini Divan İstanbul’a taşıyan Maromi; Pazar günleri hariç her gün 12.00 – 15.00 ve 18.30 – 22.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Yeni başlayan take-away hizmetiyle, müşteriler Maromi'ye gelerek tercih ettikleri spesiyalleri paket olarak alma olanağı da bulabiliyorlar.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok