Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tam tahıllı ekmekte seçenekler artıyor

Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğini üreten DOYGUN, tahıllı ekmek çeşitlerinde sınır tanımıyor. Tam tahıllı ekmekleriyle h...

Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğini üreten DOYGUN, tahıllı ekmek çeşitlerinde sınır tanımıyor. Tam tahıllı ekmekleriyle her türlü damak zevkine ve sağlığından ödün vermeyenlere hitap eden DOYGUN, yoğun tahıl sevenlerin taleplerine kağıt ambalajlı, yüzde yüz Tam Buğday ve Tam Çavdarlı Ekmek seçenekleriyle cevap veriyor. 

Daha hafif lezzetleri tercih edenlere ise Tam Buğday, Çavdarlı ve Çok Tahıllı Yumuşak Ekmeklerini sunuyor. Formuna dikkat edenler için Tam Buğdaylı Light Ekmek, sindirimi rahat ekmek tüketmek isteyenler için de üretiminde endüstriyel maya kullanılmayan Mayasız Çavdar Ekmek üreten DOYGUN, her sofraya uygun ürünleriyle dikkat çekiyor.

DOYGUN’un kağıt ambalajdaki yüzde yüz Tam Buğday ve Tam Çavdarlı ekmeklerinin içinde sadece un, su, tuz ve maya bulunuyor. Hiçbir koruyucu madde içermeyen katkısız Doygun Ekmekler endüstriyel taş fırında pişiyor.

Bir dilimi sadece 38 kalori
Sağlığına ve formuna özen gösterenler için özel olarak üretilen DOYGUN Tam Buğday Light Ekmek, diyet yapanlar için lezzetli bir alternatif. Bir dilimi yalnızca 38 kalori olduğu için kilo kontrolünü kolaylaştıran DOYGUN Light Ekmek, yüksek lif, vitamin ve mineral içeriyor. Enerjisi yüzde 36 oranında azaltılan DOYGUN Light Ekmek’in glisemik indeksi de düşük.

Maya alerjisi olanlara özel ekmek
Ekşi hamur ile üretilen DOYGUN Mayasız Ekmek, özellikle maya alerjisi olanların yaşamını kolaylaştırıyor. Besinleri rahat sindiremeyen veya maya alerjisi olan ve bu nedenle öğünlerini ekmeksiz geçirmek zorunda kalabilen kişilerin güvenle tüketebileceği DOYGUN Mayasız Çavdarlı Ekmek, katkısız ve doğal içeriği ile geleneksel lezzette ekmek sevenlerin de favorisi olmaya aday. DOYGUN Mayasız Ekmek, sadece Migroslarda satışa sunuluyor.

Sağlık deposu ekmekler
Taş fırında pişen ve lezzetleriyle fark yaratan DOYGUN tam tahıllı ekmekler, hem tokluk süresini uzatıyor hem de yüksek lifli olmasıyla sindirime destek oluyor. Düşük yağ oranıyla kilo kontrolüne imkan sağlayan DOYGUN tam tahıllı ekmekler, kolesterolü düşürmeye, obeziteyi önlemeye, kalp ve damar sağlığının korunmasına da yardımcı oluyor. Kanser ve şeker hastalığı riskini azaltma konusunda da destek sağlayan bu ekmekler vejetaryen beslenmeye de uygun.

Besin değerleri bakımından oldukça zengin olan DOYGUN tam tahıllı ekmekler, B ve E vitaminlerinin yanı sıra protein, karbonhidrat, mineraller, antioksidanlar, Omega 3 ve Omega 6 gibi doymamış yağ içermesiyle sağlıklı öğünlere destek veriyor. Doygunluk süresini uzatıp iştah kontrolüne de yardımcı olan DOYGUN tam tahıllı ekmekler ayrıca mide ve sindirim sistemine de dost olmasıyla dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok