Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mevsimlerin ötesinden gelen lezzetler

Anadolu’nun sağlıklı lezzetlerini damak zevkimize sunmaya devam eden Nar Gourmet, okula dönen çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlama...

Anadolu’nun sağlıklı lezzetlerini damak zevkimize sunmaya devam eden Nar Gourmet, okula dönen çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlamak için Okula Dönüş kutusu hazırladı. Nar Gourmet beslenme kutusu içerisinde Nar Gourmet natürel sızma Anadolu koleksiyonu zeytinyağı, reçel, bal ve pekmez bulunuyor.

Mevsimlerin ötesinden gelen lezzetler, Anadolu'da binlerce yıldır nasıl yapılıyorsa bugün de Nar Gourmet tarafından öyle üretiliyor.

Nar Gourmet Okula dönüş kutusu içerisinde yüzyıllardır Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi olan zeytinyağı ve Nar Gourmet’in tüm Türkiye'yi dolaşıp, özenle seçtiği bir lezzet olan bal’ın beslenme kutusu içerisinde özellikle yer alması ile çoçuklarımıza sağlık mucizeleri sunuluyor.

Okula dönüş kutusu içerisinde yer alan diğer ürünlerden reçel ile de Nar Gourmet'nin zengin ve bereketli Anadolu topraklarından damıttığı lezzetlerin sadece bölgelerin değil, mevsimlerin özünün de hayatınıza taşınması sağlanıyor.

Olgunluğunun doruğundaki meyvelerin preslenerek şırası çıkartılan ve odun ateşinde kaynatılan pekmez de bebek ve çocukların beslenme düzeni için ideal kabul edilen bir besin olarak Okula dönüş kutusu içerisinde yer alıyor.

Nar Gourmet Okula Dönüş paketi içerisinde yer alan ürünlerin özellikleri;
-Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağı
Balıkesir-Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağı, tarihi ve kültürü zeytinle yoğurulmuş, rüzga ve güneşin cömertçe kutsadığı Kuzey Ege bölgesinden, Ayvalık yöresinden geliyor. Bu zarif zeytinyağı için sıkılan Ayvalık zeytinleri, yeşilimsi mor bir parlaklığa ulaştıklarında özenle hasat ediliyor ve yoğun meyvemsi, tüm nüanslarını koruyan bir aromaya imz aatıyor.

-Çiçek Balı
Her yaşta güvenle tüketilebilen zengin içerikli bal, özellikle Batı ülkelerinde yaygınlaşan alternatif bitkisel iyileştirme metodlarında giderek daha çok yer alıyor, tam bir şifa kaynağı olarak Kabul ediliyor. Nar Gourmet, Ardahan’ın 2000 m yüksekliğindeki platosunda Kafkas arılarının topladığı saf ve sağlıklı çiçek balını, sağlıklı cam kavanozunda sunuyor. Ardahan'ın püfür püfür esen rüzgarı rengarenk çiçeklerin eşsiz kokusundan gelen benzersiz tadı armağan ediyor.

-Çilek Reçeli
Olgun bir yaz çileğinin topraksı tadı ve zarif aromasını korumak incelik gerektiren, zahmetli bir süreçtir. Nar Gourmet kavanozlarına giren çilekler tek tek elle toplanıyor, geleneksel yavaş pişirme tekniğiyle, her defasında küçük miktarlarda kaynatılıyor. Böylece meyvenin bütünlüğü ve dokusu korunuyor. Yazın ruhunu yansıtan, kapağı açıldığı anda taze çilek kokularıyla baş döndüren tamamıyla doğal bir reçel oluşuyor.

-Organik Üzüm Pekmezi
Preslenerek şırası çıkarılan tatlı organik üzümleri, düşük ısıveren odun ateşinde şekerlenmeden kaynatılmasıyla elde ediliyor. Odun ateşinin isli kokusu, pekmezin doğal rayihasını daha da güçlendiriyor. Güne başlarken enerjiye ihtiyaç duyanlar için son derece uygun. Tahinle bir klasik; yoğurt ya da süt eklediğiniz meyveli tahıllı gevrekle zevkli bir öğün. Sütlü tatlılara ise mükemmelleştirici bir dokunuş sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe