Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızdaki yardımcı şefinizle tanıştıralım

İster aile içi akşam yemeklerinde, ister arkadaş toplantıları ve çay partilerinde mutfaktaki ustalığınızı pişirme şefinizle doruk noktasına ...

İster aile içi akşam yemeklerinde, ister arkadaş toplantıları ve çay partilerinde mutfaktaki ustalığınızı pişirme şefinizle doruk noktasına çıkarın.

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunan Bosch Ev Aletleri’nin yeni Serie 8 ankastre fırınları mutfakta sizin en büyük yardımcı şefiniz. Siz menüleri, lezzetleri keşfedin Serie 8 fırınınız sizin için mükemmel pişirsin.

PerfectBake ile yiyeceklerin pişip pişmediğini kontrol etmeye son!
Serie 8 ankastre fırınlarda en son sensör teknolojisi kullanılıyor. Bu elektronik sensörler sayesinde, hamur işlerinin pişip pişmediğini öğrenmek için ara ara fırını açıp yeterince kabardı mı, acaba içi pişti mi diye kontrol etmenize gerek kalmıyor. Kurabiyeden keke, börekten pizzaya ne pişiriyor olursanız olun Perfect Bake programı, sensörleri sayesinde fırındaki yiyeceklerin pişme sürecinde çıkardıkları nemin içindeki oksijen miktarını sürekli ölçerek yemeğin piştiği ideal anda kendiliğinden kapanıyor.

Sıcak hava her noktaya eşit dağılıyor
Bosch Serie 8 ankastre fırınlarda 4D sıcak hava özelliği bulunuyor. Özel bir fan sayesinde, sıcak hava, fırının içindeki her noktaya eşit şekilde dağılıyor. Böylece tepsiyi hangi rafa koyacağım diye düşünmeye gerek kalmıyor. Yiyecekler raf konumlarından hangisine yerleştirirse yerleştirsin, her seferinde mükemmel pişirme elde ediliyor. Aynı zamanda 4 tepsiyi aynı anda kullanma imkanı da sunuyor. Özellikle kurabiye gib fazla kabarıp üste yapışmayacak ikramlarınızı 4D sıcak hava dolaşım özelliği sayesinde 4 tepside aynı anda pişirme sağlıyor.

PerfectRoast ısı ölçüm çubuğu sayesinde et ve balığınızın içi de dışı da tam istediğiniz kıvamda
Fırında pişen büyük kırmızı et veya balık menülerinde en korkulan içinin yeterince sulu dışının yeterince kızarmış olmaması, yemeğin hem görüntüsünün hem de aromasının bozulmasıdır. İşte tam da bu noktada pişirme şefiniz ısı ölçüm çubuğu ile et ve balığınızın 3 farklı noktasından ısı değerleri olarak mükemmel pişirmenin en kolay yolunu size sunar. Siz de ikramlarınızı gönül rahatlığı ile yaparsınız. Tebrikleri kabul etmeniz kaçınılmaz olur.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe