Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızda Kız Kulesi’ne yer açın

Hotpoint, İstanbul manzarasını taçlandıran Kız Kulesi görselli kombi buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.  İstanbul’un en önemli...

Hotpoint, İstanbul manzarasını taçlandıran Kız Kulesi görselli kombi buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. 

İstanbul’un en önemli sembollerinden olan Kız Kulesini mutfaklara taşıyan yeni Hotpoint buzdolapları aynı zamanda Active Oxygen Teknolojisi’yle yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini tam 9 güne kadar koruyor.

Hotpoint’in yeni Kız Kulesi tasarımlı buzdolapları; orijinal tasarımı ve göz alıcı görüntüsüyle mutfaklarında sıra dışı bir stil arayışında olan tüketiciler için mükemmel bir alternatif sunuyor.

Hotpoint’in A+ enerji sınıfı 507 litre geniş hacme sahip yeni kombi buzdolabı İstanbul’un en önemli sembollerinden olan Kız Kulesi’ni mutfaklara getiriyor, Active Oxygen Teknolojisi’yle Boğaz’ın tazeliğini buzdolaplarına taşıyor. Active Oxygen Teknolojisi yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini tam 9 güne kadar korurken, bakteri oluşumunu yüzde 90’a, kötü koku oluşumunu ise yüzde 70’e varan oranda engelliyor.

Hotpoint, İstanbul manzarasını taçlandıran Kız Kulesi konseptli kombi buzdolaplarını, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı tasarım ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Indesit Company HakkındaIndesit Company, Avrupa’nın önde gelen solo, ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz)klima ve küçük ev aletleri üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan Indesit Company, 2013 yılında “2,7 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye’deki 8 sanayi bölgesinde 16 binin üzerinde çalışanıyla hizmet veriyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint ve Scholtes oluşturuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok