Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklara siyahın asaleti yansıyor

Yenilikçi ürünleri ile mutfaklara pratik lezzetler kazandıran Fakir Hausgerate, özel tasarımları ile de şıklık katıyor.  Siyahın asaletini y...

Yenilikçi ürünleri ile mutfaklara pratik lezzetler kazandıran Fakir Hausgerate, özel tasarımları ile de şıklık katıyor. 

Siyahın asaletini yansıtan iki özel ürünü ise Motto ve Mr. Chef Quadro Blender Seti.

Motto blender seti ile pratik lezzetler

Fakir Hausgerate’nin üstün Alman teknolojisiyle geliştirdiği Motto blender seti; pratik kullanımı, kalitesi ve tasarımı ile mutfaklarda fark yaratıyor. Özel cam haznesini mikrodalga fırında kullanmak ve bulaşık makinesinde yıkamak da mümkün…

Soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi sert yiyecekleri bile kolayca parçalayabilen özel bıçağı ile mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Motto, yemek yapmayı seven ama zahmetinden kaçanlar için de güzel bir alternatif yaratıyor.

Motto ile soğanları gözünüz yanmadan rendeleyebilir, sebze ve meyveleri kolayca püre haline getirebilir, yorulmadan yemek yapabilirsiniz.

Modern tasarımı ile mutfaklarınıza şıklık katacak Motto blender seti cam haznesi ile son derece sağlıklı… Ayrıca ısıya dayanıklı camdan üretildiğinden hem mikrodalga fırında kullanılabiliyor hem de bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Mutfağınızın yeni şefi: Fakir Mr. Chef Quadro blender seti

Yenilikçi küçük ev aletleriyle dikkat çeken Fakir Hausgerate, sağlıklı ve lezzetli tatlar arayanlar için Mr. Chef Quadro Blender Seti’ni geliştirdi. 1000 watt gücündeki motoru ve paslanmaz çelik quadro blender bıçağı ile benzerlerinden ayrılan Mr. Chef Quadro mutfağınızın yeni şefi olmaya aday…

Mr. Chef Quadro ile sebzelerinizi rendeleyebilir, meyvelerinizi doğrayabilir ya da dilimleyebilirsiniz. 1,5 litre doğrayıcı kapasitesi ile pratik bir kullanım sağlayan Chef Quadro aynı zamanda ergonomik tutuş özelliğine sahip.

Mr. Chef Quadro’nun buz kırma özelliği sayesinde serin lezzetler hazırlamakta zorlanmayacaksınız. Meyve sularınızı, kokteyllerinizi ya da smoothielerinizi beklemeden içebilir; çikolata ve meyve aromalı milkshake, limonata, ayran gibi tatları buz gibi servis edebilirsiniz. Yine Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından cacık da içine katılmış buz parçaları ile farklı bir sunum eşliğinde denenebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe