Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Otantik Asya lezzetleri

Asya’nın mistik kültürünü Türk ve Osmanlı dokusuyla buluşturan ve misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus. Istanbul’un d...

Asya’nın mistik kültürünü Türk ve Osmanlı dokusuyla buluşturan ve misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus.

Istanbul’un dünya mutfağından en iyi örnekleri ve mevsimin çiftlikten masaya en taze ürünlerini sunan restoranı IST TOO, Ekim’in gelmesiyle birlikte misafirlerini gerçek bir Uzak Doğu yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Ferah atmosferi ile Boğaz’ın keyifli esintilerine ev sahipliği yapan IST TOO, her cuma düzenleyeceği “Asya Geceleri” ile misafirlerini gastronomik bir serüvene davet ediyor.

Farklı kültürü, hiçbir yerde bulunmayan mimarisi ve muhteşem doğası ile ünlü Uzak Doğu’nun en otantik bölgelerine ait enfes tatlar, 2 Ekim tarihinden itibaren Executive Şef Olivier Pistre’nin hazırladığı zengin açık büfe ile buluşacak ve IST TOO’nun keyifli atmosferinde lezzet şölenine dönüşecek.

Uzak Doğu’ya özgü müzikler ve eşsiz dekorasyonuyla misafirlerinin karşısına çıkacak olan IST TOO, geceye özel olarak hazırlanacak Çin, Malezya, Endonezya, Tayland, Singapur, Tayvan, Filipinler, Japonya, Hindistan, Vietnam, Hong Kong ve Kore mutfaklarının eşsiz tatlarını içeren menüsü ile lezzet tutkunlarına yepyeni bir deneyim yaşatacak.

Birbirinden lezzetli seçeneğin sunulduğu zengin büfede; Çin’e özgü Pekin ördeği, Thai mutfağının olmazsa olmazlarından köri soslu tavuk ve acılı ekşili tom yam çorbası, Hindistan mutfağından dal makhani, Kore’nin geleneksel sebze yemeği kimchi, Vietnam’la özdeşleşmiş spring roll, Singapur mutfağından laksa gibi tatlar yer alacak.

Ayrıca Hong Kong’un buharda pişmiş dim sum’ları hem sağlıklı hem de enfes bir akşam yemeği yemek isteyenlerin gözdesi olacak. Japon Şef Keisuke Uno’nun bu geceye özel hazırladığı sushi, nigiri ve sashimi çeşitleri ise bu lezzet gecesini taçlandıracak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok