Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaktaki dengeyi Molly ile sağlayın

Hazırladığınız yiyeceklerin lezzetinde malzemelerin kalitesi kadar ölçüsünün de önemli olduğunu biliyor muydunuz?  Kullandığımız ölçü pratik...

Hazırladığınız yiyeceklerin lezzetinde malzemelerin kalitesi kadar ölçüsünün de önemli olduğunu biliyor muydunuz? 

Kullandığımız ölçü pratik bir şekilde yemek hazırlamamızı sağlarken bir yandan da kilo kontrolümüzü kolaylaştırıyor. Fakir Hausgerate’nin geliştirdiği Molly Dijital Mutfak Tartısı ile yemekler kusursuz, mutfaklar ise çok renkli…

Molly Dijital Mutfak Tartısı ile göz kararı tarifler rafa kalkıyor… Tüm gıdaların ölçümlerini en doğru şekilde yapan Molly sayesinde sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak artık çok kolay. Molly Dijital Mutfak Tartısı yemeklerin, pastaların ve kurabiyelerin tam kıvamında olmasını isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

Sağlığınıza ve tabii kilonuza dikkat ediyorsanız, Molly’e sormadan yemek yapmayın… Tavuk, balık, şeker, pilav, yumurta, çikolata ve et olmak üzere yedi farklı gıdanın kalorisini ölçebilen Molly, üzerine konulan kabın darasını alma özelliği sayesinde içerisine sıvı ya da katı her koyduğunuz gıdanın hacim ve ağırlığını ayrı ayrı gösteriyor.

LCD ekranı ve süper ince görünümüyle modern izler taşıyan Molly Dijital Mutfak Tartısı turuncu, beyaz, yeşil ve kırmızı renk alternatifleri ile de mutfaklara ayrı bir şıklık katıyor.

Dört farklı ağırlık, üç farklı hacim birimine sahip olan tartının 10 kg’lık kapasitesi bulunuyor. Ayrıca 60 saniye süresince çalıştırmayınca otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe