Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’nin En Büyük Yenileme Hareketi

Tüm iş süreçlerinde ‘Sürdürülebilir Gelişim’ odağı ile hareket eden, kaynakların verimliliği ve sürdürülebilirliği konusuna en üst seviyede ...

Tüm iş süreçlerinde ‘Sürdürülebilir Gelişim’ odağı ile hareket eden, kaynakların verimliliği ve sürdürülebilirliği konusuna en üst seviyede hassasiyet gösteren Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor. 

Eylül ayında başlayan kampanya kapsamında Arçelik A.Ş., markası ne olursa olsun, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri, televizyon, bilgisayar, süpürge ve küçük ev aletleri kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor. Kampanyada toplanan eski ürünler ise, Arçelik A.Ş. tarafından kurulan ve Türkiye’nin uluslararası standartlara uygun tam teşekküllü ilk geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.

Tüm iş süreçlerinde ‘Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın’ vizyonuyla hareket eden Arçelik A.Ş., geçtiğimiz yıl başlattığı yenileme kampanyasını sürdürüyor. Eylül ayında başlayan yenileme hareketi kapsamında Arçelik A.Ş. kullanıcıların evinden eski ürünlerini 1500 TL’ye varan net indirimlerle alıyor. Kullanıcılardan toplanan bu eski ürünler, Arçelik A.Ş.’nin kurduğu, Türkiye’nin uluslararası standartlara uygun tam teşekküllü ilk geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.

Yenileme kampanyası kapsamında eski buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri, televizyon, bilgisayar, süpürge ve küçük ev aletleri doğaya kazandırılıyor. Böylece eski ürünler fişten çekiliyor, yerine enerji verimli ürünler geçiyor.

Arçelik ve Beko bayilerinden gerekli bilgilere ulaşabilen tüketiciler, çapraz değişim olanağından yararlanarak eski ürünlerini ihtiyacı olan herhangi başka bir ürünle de değiştirebiliyor, eski çamaşır makinesinin yerine yepyeni, son teknolojiye sahip, enerji verimli bir buzdolabı alabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok