Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Patron yemekleri Meal Box'tan söylüyor

Özellikle ofis çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk ve tek gurme ev yemekleri zinciri Meal Box, artık şirketlere kurumsal hi...

Özellikle ofis çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk ve tek gurme ev yemekleri zinciri Meal Box, artık şirketlere kurumsal hizmet vermeye başladı. 

Çalışanlarının sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmak isteyen kurumsal şirketler, öğle yemeği saatlerini sağlıklı, taze ve lezzetli ev yemeğini hızlı ve sıcak bir şekilde sunan Meal Box’a emanet ediyor.

Çalışma hayatında günün çoğu masa başında mesai harcarken yoğun bir tempo içinde geçiyor. Günlük hayatın yoğun temposundan sıyrılıp bir saatlik öğlen arasına gelindiğinde ise çalışanlar ya dışarıdan fast food sipariş ediyor ya da yemekhanedeki sıradan yemekleri yemek zorunda kalıyorlar. Günümüzün her geçen gün değişen iş ve sosyal şartlarıyla birlikte şirketler, çalışanlarını motive etmek, onları önemsediklerini ve şirketleri için değerli olduklarını göstermek için çeşitli çalışmalara imza atıyorlar. Günün çoğunu masa başında çalışarak geçiren çalışanların sağlıklı ve lezzetli bir öğle arası geçirmesini isteyen kurumsal şirketler artık beyaz yakalıların büyük ilgi gösterdiği gurme ev yemeği zinciri Meal Box’ı tercih ediyor.

Anne yemeği ofise geldi
Sağlıklı ve lezzetli ev yemeklerini, özel menüler oluşturarak şirketlere sunan Meal Box’ın menüsünde 60 farklı yemek çeşidi bulunduruyor. Sıcak olarak gelen yemekler, özel tasarlanan paketlerle servis ediliyor. Kurum çalışanlarının daha sağlıklı ve lezzetli yemeklerle beslenmelerini sağlayan Meal Box’ın kurumlara özel hizmeti, hem çalışanlara hem de kurumsal şirketlere fayda sağlıyor. Sağlıklarını ön planda tutarak çalışanlarına değer katan kurumsal markalar, Meal Box ile çalışanlarının gözünde marka değerini artırırken bir yandan da çalışanlarının motivasyonunu yükseltiyor.

Çalışanlara özel menü
Meal Box Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Murat Demirhan, yemek yapmaya vakit bulamayan, fast food ile beslenmek istemeyen, anne lezzetini arayanların tercih ettiği Meal Box’ın evlerden sonra kurumsal şirketlere girmeye başladığını söyledi. Demirhan, “Meal Box’ın bir yıllık bir geçmişi olmasına rağmen bugün farklı bir konuma geldi. Bu bir yıl içerisinde Türkiye’de sağlıklı ve lezzetli anne yemeğine olan özlemin ne kadar ciddi boyutta olduğunu gördük. Bunun farkında olan kurumsal markalarla da Meal Box olarak ortak projeler gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız anlaşmalarla her gün değişen yemeklerimizde onlar için özel, sağlıklı menüler oluşturuyoruz. Böylece Meal Box olarak hem kuruma hem çalışana birçok konuda fayda sağlıyoruz. Çalışanların özledikleri sağlıklı, anne yemeğini yemelerini sağlarken, markaların da çalışanların gözünde kurum değerlerini artırıyoruz.” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe