Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Granitin sağlamlığı Emsan ile buluştu

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni ürünü Neptün Hard Stone Tencere Setini sunuyor.  Hard stone iç kaplam...

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni ürünü Neptün Hard Stone Tencere Setini sunuyor. 

Hard stone iç kaplaması sayesinde metal aletlerle bile gönül rahatlığıyla kullanılabilen Emsan’ın granit Neptün Hard Stone Tencere Seti, ekstra dayanıklılığıyla yıllara meydan okuyacak.

Tadı damaklarda kalan yemeklerin hikâyesi sağlam bir tencerede başlar. Emsan’ın sofralarında en güzelini sunmak isteyenlere özel tasarladığı dayanıklı ve yanmaz yapışmaz granit kaplamalı Neptün Hard Stone Tencere Setiyle sağlık ve lezzet bir arada. Yüksek ısıda bile aşınmayan Neptün Hard Stone Tencere Seti uzun yıllar mutfağınızda kalacak.

Neptün Hard Stone Tencere’nin şık ve zarif görüntüsünü işlevsel sapların ve kulpların desteklediği tencere ve tavalar, dayanıklı özel tasarım cam kapaklarıyla mutfakların gözdesi olacak. Eman’ın yeni tencere seti, hard stone iç kaplamanın yanmaz yapışmaz özelliği ve metal aletlerle bile çizilmeyen ekstra dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Neptün Hard Stone Tencere Seti, iki adet derin tencere, bir adet pilav tenceresi ve tavadan oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe