Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sedef İybar Özel Mönüsü Şimdi Carluccio’s’larda!

Sedefli lezzetler, Antonio Carluccio’nun özel reçetelerinden oluşan mönüsüyle buluştu!  Yemek danışmanı ve televizyon programcısı Sedef İyba...

Sedefli lezzetler, Antonio Carluccio’nun özel reçetelerinden oluşan mönüsüyle buluştu! 

Yemek danışmanı ve televizyon programcısı Sedef İybar’ın hazırladığı bu özel mönü, gerçek İtalyan lezzetleri sunan Carluccio’s’larda Ocak ayına kadar tadılabilecek.

Yemek danışmanı ve televizyon programcısı Sedef İybar’ın, Carluccio’s’un özel reçetelerinden oluşan mönüsünde yer alan lezzetler arasından seçerek oluşturduğu özel mönüsünü Ocak ayına kadar tüm Carluccio’s’larda tadımlamak mümkün.

Mönüye protein yerine sebze ağırlıklı bir iştah açıcı olan sebzeli bruschetta ile başlayan İybar, iyi bir kış sebzesi olduğu için tercih ettiği pırasa çorbasına nohut ekleyerek doyurucu bir lezzet haline getirdi. Mönüde, protein değeri çok yüksek olan kinoa salatasına da yer veren İybar, kinoa salatasının vejeteryanler için besleyici bir opsiyon olduğunu ve uzun süre tok tuttuğunu belirterek, içinde yer alan az miktardaki keçi peyniri eklenmediğinde ise vegan bir tercih de olabildiğini söyledi.

Sedef İybar’ın oluşturduğu mönüde yer alan diğer lezzetler ise; makarna ve ıspanak eşleşmesi çok denenmiş olduğu için sıra dışı bir lezzet olan keçi peyniri ve pazılı ravioli, glutensiz yemekler tercih edenler için sunulan pesto soslu ızgara somon fileto ve Türk damak tadına uygun kuzu etli risotto. İybar, finali ise, İtalyan sofrasından hafif kalkmak isteyenler için çikolatalı parfe ve unsuz hazırlanan panna cotta ile yapıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok