Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemek yapmak artık çok kolay

Mutfak alışkanlıklarınız değişecek. Hotpoint, küçük ev aletleri serisine iddialı bir ürün ekliyor: YEMEKMATİK… 10 farklı fonksiyonu, 15 otom...

Mutfak alışkanlıklarınız değişecek. Hotpoint, küçük ev aletleri serisine iddialı bir ürün ekliyor: YEMEKMATİK… 10 farklı fonksiyonu, 15 otomatik pişirme programı ve 6 kişilik yemek hazırlama kapasitesiyle mutfaklarda devrim yaratacak Hotpoint Yemekmatik, tek tuşla kolay ve mükemmel yemek hazırlamak isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak.

En çok zaman alan yemekleri, kolayca, tencere başında beklemeden pişirmek artık mümkün. Hotpoint Yemekmatik, kesme, doğrama, karıştırma, çırpma, pişirme gibi 10 farklı fonksiyonu yerine getiriyor, 15 ayrı pişirme programıyla yemeğinizi tercihinize göre otomatik pişiriyor. 1.5 litre kapasiteye sahip Yemekmatik ile tek seferde 6 kişilik yemek hazırlanabiliyor.

Zamanla yarışan ev kadınlarının, mutfakta anne eli lezzeti arayanların beklentilerine cevap verecek Yemekmatik, tüketicinin hayatını kolaylaştıracak bir ürün. Birçok mutfak aletinin işlevine tek başına sahip olan Yemekmatik’i kullanarak harika tarifler hazırlamak, mucizeler yaratmak mümkün. Hotpoint’in yeni harikası Yemekmatik’le yemek pişirmek için malzemeleri içine koyup düğmeye basmak yeterli olacak.

Aksesuarlar:
50 tarifli özel yemek kitabı
Karıştırma küreği
Paslanmaz çelik standart bıçak
Dişli buz kırıcı bıçak
Buharlı pişirme kabı
Spatula

YEMEKMATİK İLE HÜNKAR BEĞENDİ
Malzemeler:
Eti için: 300 gr. kuşbaşı dana eti 20 gr. tereyağı 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 su bardağı su
Beğendisi için: 400 gr. közlenmiş patlıcan 1,5 yemek kaşığı kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 200 ml. süt 1 su bardağı taze kaşar peyniri rendesi
Yapılışı:
Etler: Kuşbaşı etleri tereyağı ile hazneye alın. Program 4’ü seçin ve ‘‘start’’ tuşuna basın. İlk ‘‘bip’’ sesinde soğanı ilave edin ve ‘‘kitap simgesine’’ basarak tekrar çalıştırın. 5 dakika sonra salçayı ilave edin. Salçanın kokusu yayılmaya başlayınca suyu ilave edin. 3. ‘‘bip’’ sesinde yemeği kontrol edin ve tekrar (kitap simgesine) basarak çalıştırın. Program bitmeden 5 dakika önce tuzunu ekleyerek program bitimine kadar pişirin.
Beğendi: Unu ve tereyağını hazneye alın. Süreyi 12 dakika, sıcaklığı 100 derece, karıştırmayı kademe 2 olarak ayarlayın ve ‘‘ start’’ tuşuna basın. Kavrulan una sütü ve tuzu ekleyerek tekrar kapağı kapatın. Kıvam alan sosa patlıcanları ekleyin ve kapağı kapatarak karıştırmaya devam edin.

Program bitiminde kaşar peynirini beğendiye ilave edin hız 4’te karıştırın. Beğendi ile birlikte etlerinizi servis yapın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe