Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

40’ıncı Yıla Özel Dökme Seri: Ihlamur Çiçeği, Papatyalı, Kış Çayı

Doğadan, 40’ıncı yılını özel dökme ürünlerle kutluyor. Özenle seçilmiş iri taneli bitki ve meyve içeren, şeffaf ambalajlarda tüketicilerin b...

Doğadan, 40’ıncı yılını özel dökme ürünlerle kutluyor. Özenle seçilmiş iri taneli bitki ve meyve içeren, şeffaf ambalajlarda tüketicilerin beğenisine sunulan ürünler, 40’ıncı Yıla Özel Dökme Seri adıyla raflardaki yerini aldı. 

Ihlamur Çiçeği, Papatyalı ve Kış Çayı olmak üzere 3 farklı lezzet seçeneğinden oluşan seri, özel kilitli poşet ambalajı sayesinde tazeliğini uzun süre ilk günkü gibi koruyor.

Bitki ve meyve çayı kategorisinin kurucusu ve lideri Doğadan, 40 yıllık uzmanlığını ve liderliğini özel dökme seri ile taçlandırıyor. Bitki ve meyve çayları ile demleme keyfini ilk defa bir araya getiren Doğadan, 40’ıncı yıla özel ürünleriyle soğuk kış günlerinde kendinizi iyi hissetmenize destek oluyor.

40’ıncı Yıl Dökme Seri’de Ihlamur Çiçeği, Papatyalı ve Kış Çayı olmak üzere üç farklı seçenek yer alıyor.

Ihlamur Çiçeği; Bahar aylarında özenle toplanan ıhlamur çiçeklerinin tazelik veren kokusu ve yumuşak içimini her yudumda hissedin.

Papatyalı; Özenle seçilen narin mayıs papatyalarının yumuşak lezzeti ile günün her anında bitkilerin iyiliğini yudumlayın.

Kış Çayı; Günün her anında içinizi ısıtacak zencefil, tarçın, papatya ve kuşburnunun birlikteliği ile kendinizi kışa hazırlayın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe