Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Armut küplerinden, çıtır bademlere... Bu Tatlı Şeyler Çok Doğal!

Organik ve doğal tüketimi günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası yapmayı hedefleyen Aradolu.com, hem sağlıklı hem lezzetli pek çok tatlı atı...

Organik ve doğal tüketimi günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası yapmayı hedefleyen Aradolu.com, hem sağlıklı hem lezzetli pek çok tatlı atıştırmalığı bünyesinde barındırıyor. 

Armut küplerinden, çıtır bademlere farklı ve özgün tatlar yeniden yorumlanarak en şık paketlerle doğal severlerle buluşuyor.

Yeni nesil lokum: PYRUS Armut Küpleri
Vücuduna ilave şeker almadan özel tatlılarla kendini şımartmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday Pyrus Armut Küpleri, Bursa'da yetiştirilen sulu Naşi armutlarının küpler halinde ceviz, hindistan cevizi ve kakao ile yeniden yorumlanmış hali. Türkiye'de ilk kez şeker ilavesiz, %100 meyveden üretilen katkısız meyve ürünü olma özelliğine sahip olan Pyrus'lar, lif ve mineral değeri yüksek, hazmı kolaylaştıran, günlük şeker ihtiyacını hızla kesen lokum gibi ama şekersiz, kalorisiz bir tatlı. Pyrus üreticilerinin kendi çocuklarından yola çıkarak geliştirdikleri bir ürün olan Pyrus, çocuklar için şekerleme olarak, kahve ikramlıklarında, spor öncesi veya sonrasında kısacası tatlı ihtiyacının duyulduğu her an sizi kurtaracak şık bir atıştırmalık.

Vanilya özü bademle buluşursa...
Datça'nın bademlerinin doğal vanilya özü ile harmanlanıp az miktarda şeker kamışı ile karamelize edilmesiyle oluşan Aradolu Çıtır Badem, özgün, lezzetli ve badem kıtırı olması nedeniyle yemesi keyifli doğal bir atıştırmalık. Aradolu Şefi'nin kendi atölyesinde hazırladığı Aradolu Çıtır Bademler, çantaya uygun paketlemesiyle günün her anında keyifle tüketilebilir.

Antioksidan deposu yerli 'blueberry': Güvem marmelatı...
Trakya'da yetişen güvem ya da diğer adıyla yaban mersini olarak bilinen mor/mavi dağ meyveleri, şeker düzenleyici, kan ve karaciğer temizleyici özelliğe sahiptir. İçerisine hiçbir katkı maddesinin koyulmadığı Atiye Laçin Güvem Marmelatı, ekşimsi tatlı tadıyla güçlü bir antioksidan deposu.

Yoğurtlarda, smoothie'lerde, pankeklerde vb. pek çok gıdanın üzerinde kullanılabilecek sağlıklı bir marmelat.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe