Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çay saatleri Kütahya Porselen’le çok renkli

Kütahya Porselen’in 19 parçalık çay setleri ile artık çay saatleriniz renklenecek. Üzerinde saat tasarımı olan koleksiyon zarif desenleri ve...

Kütahya Porselen’in 19 parçalık çay setleri ile artık çay saatleriniz renklenecek. Üzerinde saat tasarımı olan koleksiyon zarif desenleri ve göz alıcı tasarımıyla hayranlık uyandırıyor. Kütahya Porselen ikram saatlerinde sofralarınıza bahar neşesi getiriyor.

Göz alıcı tasarımların vazgeçilmez imzası olan Kütahya Porselen, şimdi de çay setleriyle hayranlık uyandıran sofralar kuruyor. Çay saatinde renkli bir mola vermek isteyenlerin tercihi olan Kütahya Porselen’in saat tasarımlı ürünleri estetik ve zarafeti buluşturuyor.

Pastel tonlarda renklendirilen 19 parçalık setler, baharın sıcaklığını sofralara taşıyor. 137 TL’den satılan bu ürünlerin yanı sıra Kütahya Porselen’de sade ve şık sofralar hazırlamanızı sağlayacak pek çok ikram ve kek seti bulunuyor.

Açelya, Çisil ve Zümrüt gibi 22 parçalık ikram setleri üzerlerindeki zarif rölyeflerle (kabartma) asil sofraların vazgeçilmezi oluyor. Kütahya Porselen’de 105 TL’ye satılan bu koleksiyonların yanı sıra sofralarınıza keyif katacak pek çok başka seçenek bulmak mümkün. Çizgili, puantiyeli, çiçekli ve desenli 24 parçalık kek setleri sıcak renkleriyle baharın sıcaklığını sofralarınıza taşıyacak.

Kütahya Porselen’in modern desenlerde ve zarif formlardaki çay setleri ile sofralarınıza keyif katmanız mümkün. Göz kamaştıran sofraların değişilmez adresi Kütahya Porselen, mağazalarında cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok