Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fishy tava ile balık pişirmek çok basit

Yemesi keyifli, pişirmesi ve temizlemesi bir o kadar zor olan balık, çoğumuzun evde yapmak istemediği yemeklerin başında gelir. Emsan balık ...


Yemesi keyifli, pişirmesi ve temizlemesi bir o kadar zor olan balık, çoğumuzun evde yapmak istemediği yemeklerin başında gelir. Emsan balık severlere özel olarak tasarladığı Fishy Balık Tava ile evde balık keyfini doyasıya yaşatıyor. 

Fishy Balık Tava’nın ergonomik kilit ve silikon çerçeveler ile birbirine kenetlenen sapları ve yanmaz yapışmaz yüzeyiyle evde balık pişirmek zahmetli bir iş olmaktan çıkacak.

Emsan Fishy Balık Tava ile evde balık pişirirken mutfaklar kirlenmeyecek. Balıkların tavaya özenle dizildikten sonra şeklini koruyarak kolayca çevrilmesini sağlayan, tasarım ve çift taraflı yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde Fishy Balık Tava ile lezzetli balıklar pişirmek daha kolay olacak. Tutacaklarındaki özel kilit ve slikon çerçeveler ile birbirine kenetlenen Emsan Fishy Balık Tava, pişirme ve çevirme sırasında etrafa yağ sıçramasını engelliyor.

Emsan Fishy Balık Tava, özel üretilen yanmaz yapışmaz yüzeyi ile hiç yağ kullanmadan balıklarınızı tam kıvamında pişirebiliyor. Üzeri balık desenleriyle kaplanan özel tasarımlı Fishy Balık Tava, balık pişirmede kolaylık sağlarken, eğlenceli tasarımı ile de göz dolduruyor. 26,30 ve 34 cm boyutlarındaki Emsan Fishy Balık Tava çekirdek ailelerden geniş ailelere kadar herkese hitap ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok