Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hem dondurucu hem soğutucu

Hotpoint’in yeni full no-frost kombi buzdolabındaki Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin don...

Hotpoint’in yeni full no-frost kombi buzdolabındaki Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. 

Ve Hyper Freeze Fonksiyonu sayesinde yiyecekler besin değerlerini kaybetmeden yüzde 50 daha hızlı donuyor. Safe Defrost fonksiyonuna da sahip olan yeni Hotpoint buzdolabı ısıyı 2 derecede sabit tutarak yiyeceklerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde çözülmesini sağlıyor.

Yeni Hotpoint kombi buzdolabının -18 dereceden +8 dereceye kadar sıcaklığı ayarlanabilen çekmecesi (Multi Temperature Zone), ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor.

Yeni Hotpoint full no-frost A + enerji sınıfı buzdolabı Hyper Freeze fonksiyonu sayesinde yiyecekleri yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Böylece jet hızıyla dondurulan yiyecekler tatlarını, besin değerlerini ve vitaminlerini kaybetmiyor. Hotpoint buzdolabının sahip olduğu Safe Defrost fonksiyonu ise çekmece içindeki ısıyı 2 derecede sabit tutarak donmuş yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde çözülmesini sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok