Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Komili’den çocuklar için ‘Eğlenceli Tarifler Sağlıklı Minikler’ Kitabı

137 yıllık geçmişi boyunca kazandığı bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, Anadolu Sağlık Merkezi işbirliğiyle hazırl...

137 yıllık geçmişi boyunca kazandığı bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, Anadolu Sağlık Merkezi işbirliğiyle hazırladığı ‘Eğlenceli Tarifler Sağlıklı Minikler’ isimli kitapla çocukları ‘Doğanın mucizesi’ zeytinyağıyla tanıştırıyor.

Geleceğin büyükleri olan çocukların sağlıklı büyümesi için onları ‘Doğanın mucizesi’ zeytinyağı ile tanıştırmayı amaçlayan Komili, Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları’nın katkılarıyla ‘Eğlenceli Tarifler Sağlıklı Minikler” isimli kitabı hazırladı.

Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları için çeşitli etkinlikler düzenleyerek aileleri bu konuda bilinçlendiren Komili, bu kez de 6 aydan 12 yaşa kadar olan çocuklar için sağlık ve lezzet dolu yemek tarifleri içeren yemek kitabıyla annelere önemli bir kaynak sunuyor.

İsteyenlerin www.komilizeytinyagi.com.tr/bizi-taniyin/e-kitaplar adresinden online olarak da ulaşabileceği kitapta, çocuklara yemek yemeyi sevdirecek, hem sağlıklı hem de lezzetli beslenme alışkanlığı kazandıracak tarifler yer alıyor. Kitap, çocukların 6. ayda ilk ek gıdaya geçiş döneminden ergenlik dönemine kadar günlük besin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturuldu. Sağlıklı beslenmenin, sağlıklı büyümenin ön şartı olduğunu bilerek günlük atıştırmalıklardan, ana yemeklere kadar birçok alternatif bir araya getirildi.

Komili Hakkında Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Komili, 1878’de Midilli’nin Komi Köyü’nde başlayan yolculuğuna 1923’den bu yana Anadolu topraklarında devam ediyor. Ana Gıda Ailesi’ne 2008 Kasım ayında katılan Komili, zeytinyağı sektöründeki liderliğini sürdürüyor. Zeytinyağını başta Ayvalık ve Körfez Bölgesi’nin olmak üzere Ege’nin en iyi zeytinlerinden elde eden Komili, uzun yıllara dayanan deneyimi, bilgi birikimi ve uzmanlığının yanı sıra üretim teknolojisi, tüketicilerin tercihleri doğrultusunda belirlediği çeşitleri ve hassas kalite kriterleri ile ürettiği zeytinyağını tüketicileriyle buluşturuyor. Komili ayrıca zeytinyağının bilinirliğinin artırılması, üreticinin bilinçlendirilmesi, verimliliğin artırılması, maliyetlerin düşürülmesi ve tüketimin yükseltilmesi için de çalışmalar yapıyor.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe