Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kavanoz Salata Hem Sağlıklı Hem Eğlenceli

Boğazın vazgeçilmezi HUQQA, keyifli atmosferi ve yenilenen menüsü ile dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. HU...

Boğazın vazgeçilmezi HUQQA, keyifli atmosferi ve yenilenen menüsü ile dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. HUQQA’nın dünya trendleriyle sentezlediği yepyeni menüsündeki enfes lezzetler, farklı sunumlarıyla hem damakları hem de gönülleri fethediyor. 

Menünün yeni gözdesi Kavanoz Salatalar birbirinden eğlenceli sunumu ve lezzetli içeriğiyle öğle ya da akşam yemeğinize sağlıklı bir dokunuş katıyor.

Açıldığı günden beri İstanbul Boğazı’nın gözde mekanları arasındaki yerini alan HUQQA, hafta içi ve hafta sonu sabahın ilk saatlerinden itibaren birbirinden özel lezzetlerle konuklarını ağırlıyor. Boğaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için en keyifli uğrak noktası HUQQA, dünya mutfağının son trendlerini menüsüne taşımaya ve misafirlerini farklı sunumlarla buluşturmaya devam ediyor.

Öğle ya da akşam yemeğini hafif ve sağlıklı geçirmek isteyenler için özel olarak hazırlanan Kavanoz Salatalar HUQQA menüsünde sağlıklı ve eğlenceli bir alternatif sunuyor. Lime sos ile marine edilmiş Ton Balığı, akdeniz salata, roma çeri domates, roka, baby patates dilimleri, fransız fasülye ve parmesanlı kıtır kraker ile servis edilen Kavanozda Ton Salata deniz mahsülü sevenler için ideal. Sezar sos ile lezzetlendirilmiş marul yaprakları, plum domates, salatalık, kroton ekmek, maydanoz, ceviziçi yanında ızgara tavuk dilimleri, permesanlı kıtır kraker ile servis edilen Kavanozda Piliç Salata ise beyaz eti tercih edenlerin favorisi olmaya aday.

Kavanozu ters çevirip üst üste hazırlanmış malzemeleri ister tabağınıza alarak, isterseniz de direkt kavanozdan afiyetle yiyebilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinizi sağlıklı ve keyifli hale getirecek taptaze malzemelerle hazırlanan Kavanoz Salatalar’ı denemeden geçmeyin.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok