Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Le Creuset Türkiye'de

90. yılını global bir kampanya ile kutlayan dünyanın en üstün pişirme gereçlerini zanaatkar yaklaşımı ile ustalıkla üreten Le Creuset geçtiğ...

90. yılını global bir kampanya ile kutlayan dünyanın en üstün pişirme gereçlerini zanaatkar yaklaşımı ile ustalıkla üreten Le Creuset geçtiğimiz ay Palladium alışveriş merkezinde açtığı ilk mağazasının ardından şimdi de City’s Nişantaşı alışveriş merkezindeki ikinci mağazasıyla Avrupa yakasındaki müşterilerini ağırlayacak.

Kuzey Fransa’nın Fresnoy-le-Grand kasabasında bir emaye ve bir döküm uzmanı iki girişimcinin, porselen emaye kaplanmış üstün kaliteli döküm demir pişirme gereçleri üretmek için bir araya gelmesiyle temeli atılan şirket bugün, başlangıçtaki değerler korunarak dünya çapında 70 ülkede 296 mağaza ile bir dünya markasına dönüşmüş. Artisan yaklaşımını koruyarak hızla büyüyen Le Creuset’nin her hafta dünya genelinde yeni bir mağazası kapılarını açmakta.

Canlı renkleri kendine has tasarımlarıyla harmanlayarak hayata geçirdiği yüksek kalitedeki ürünleriyle fonksiyonelliği estetikle buluşturan Le Creuset, ‘en sevilen pişirme gereçleri’ ünvanına sahip olmasının yanı sıra dünyaca ünlü birçok şefin ve otoritenin de tercihi.

Markanın ün yaptığı döküm tencerelerden 3-kat paslanmaz çelik kaplama pişirme gereçlerine, birçok keyifli mutfak ve servis eşyasından silikon ve şarap aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Le Creuset, yemek pişirerek hayattan zevk almayı sevenlere ilham vermeyi hedefliyor.

Le Creuset Hakkında
Le Creuset, 1925 yılında Kuzey Fransa’nın Fresnoy-le-Grand kasabasında bir emaye uzmanının ve bir döküm uzmanının, porselen emaye kaplanmış üstün kaliteli döküm demir pişirme gereçleri üretmek için bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Tencerelerin ve hayatın renksiz ve gri olduğu bir dönemde bu iki uzman tarafından açılan dökümhanede üretilen renkli emaye döküm demir tencereler adeta devrim niteliğinde ürünler olmuştur. Uygulanan ilk renk, erimiş döküm demirin canlı tonlarından esinlenilen parlak 'Volkanik' turuncu rengidir.

Adını demirin içinde eritildiği büyük taş potadan alan Le Creuset’nin tüm döküm demir ürünleri, 1925 yılında özgün tasarımlı ilk yuvarlak cocotte tencere piyasaya sürüldüğü günden bugüne dek Fransa’da üretilmektedir. Her bir ürün, kendi kalıbına döküldükten sonra ince el işçiliği ile üretilmesi sonucu mükemmel pişirme sonuçları sunan eşsiz bir parçadır. Fresnoy-le-Grand'da bulunan orijinal dökümhanede her gün 10.000'i aşkın Le Creuset döküm demir ürünü üretilmektedir. En kaliteli malzemeler kullanılarak ustalıkla işlenen her bir ürün, en az 15 nitelikli uzmanın elinden geçerek kontrol edilir, tek tek incelenir ve güvenle Ömür Boyu Garantisi verilerek üstün kaliteleri sağlanır.
Le Creuset'nin tasarıma, yenilikçiliğe ve kaliteye olan tutkusu, dünya çapında en sevilen pişirme gereçleri markası olmasını sağlamıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunan Le Creuset, geçmiş 90 yılda global bir marka haline gelmiştir, ancak markanın geleneklerine bağlılığı ve el yapımı kalite taahhüdü bugün de aynı şekilde devam etmektedir.Le Creuset, döküm tencerelerden 3-kat paslanmaz çelik kaplama pişirme gereçlerine, mutfak ve servis eşyasından silikon, tekstil ve şarap aksesuarlarına kadar geniş ürün gamına sahiptir.

Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok