Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Camdan gelen sağlık kettle ile buluştu

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma ö...

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma özelliği sayesinde mutfakta pratiklik sunarken, şık görüntüsüyle tezgahların en güzel yerinde taht kuruyor.

Tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda işlevsel ürünleri şıklıkla buluşturan Emsan, camdan gelen sağlığı ve temizliği Feel Steel Cam Kettle’a taşıdı. Feel Steel Cam Kettle; 1.7 lt kapasitesi, gizli rezistansı, su seviye göstergesi ve üstün performansıyla fark yaratıyor. 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı ve tek elle kolayca açılabilen kilitli kapağı ile kolay kullanım sunan cam kettle, paslanmaz çelik kapağı ve cam gövdesiyle uzun yıllar tezgahlardaki yerini koruyacak.

Susuz çalışmıyor
Su kaynadığında, aşırı ısınma ve susuz çalışmaya karşı otomatik kapanma özelliğiyle Emsan Feel Steel Cam Kettle mutfaklarda güvenle kullanılıyor. Feel Steel Cam Kettle’ın 2200 watt kaynatma gücü, çıkarılabilir ve yıkanabilir filtresiyle Emsan kalitesinin ayrıcalığını yaşayın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe