Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli ve hafif tatlılar sunmak isteyenler için

Sevdiklerine lezzetli ve hafif tatlılar sunmak isteyenler için Farina Bella yepyeni ürünleriyle raflarda yerini aldı.  Farina Bella, kaloris...

Sevdiklerine lezzetli ve hafif tatlılar sunmak isteyenler için Farina Bella yepyeni ürünleriyle raflarda yerini aldı. 

Farina Bella, kalorisi düşük, lezzeti fazla Diyabetik Puding ve Light Kek ürünleri ile kilo almadan puding ve kek yemek isteyenleri bekliyor.

Farina Bella düşük kalorili yeni ürünleri Light Kek ve Diyabetik Puding serileri ile çay saatlerinin, davetlerin ve yemek sofralarının vazgeçilmezi olacak. Herkesin ağız tadına hitap edecek olan Farina Bella light ürünleri sağlıklı ve formda kalmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Kek çeşitleri ile küçükten büyüğe tüm aile üyelerini mutlu etmeye hazırlanan Farina Bella, yeni çıkardığı light ürünleriyle düşük kalorili unlu, sütlü tatlıları ile sofraları sağlıklı ve lezzetli bir şölene dönüştürüyor. Stevia kullanılarak üretilen Farina Bella light ürünleri, pratik olduğu kadar hafif ev tatlıları yapma imkanı sunuyor.

Farina Bella, çay saatlerinde damak tadından vazgeçmek istemeyenlere daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kalorisi düşük, her zevke uygun kek, kurabiye ve tatlıları pişmanlık duymadan yeme imkanı sunarken, diyabet hastaları için de gönül rahatlığıyla yiyebilecekleri şeker içermeyen yüksek lif içerikli pudingleri hazırlama imkanı sunuyor.

Farina Bella’nın ev yapımı tadında, kıtır kurabiyeleri, kekleri, muffinleri ve light ürünleri ile tüm öğünleri lezzetli ve renkli bir hale dönüştürüyor. Farina Bella, brownie, kurabiye ve muffin çeşitlerinin yanı sıra farklı lezzet arayışı içinde olanlara light ürünleri ile alternatifler sunmaya devam edecek.

Farina Bella tüm ürünleri gross marketler, çeşitli zincir marketler ve yerel noktalarda satışa sunulmaktadır. Farina Bella ürünleri sağlığa zararlı katkı maddesi içermemektedir.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok