Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pastacılar, 30. yaşı muhteşem pastalarla kutladı

Türkiye’nin en büyük yağ üreticilerinden Marsa’nın pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren markası Ustam’ın &...


Türkiye’nin en büyük yağ üreticilerinden Marsa’nın pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren markası Ustam’ın "Ustam Pastacılık Yarışması"nın 4.’sü İstanbul Hilton Bomonti Hotel’inde gerçekleşti. 

Pasta ustaları, Ustam’ın 30. yılına özel kutlama pastaları için hünerlerini yarıştırdı.

Ayhan Sicimoğlu’nun sunumuyla renkli görüntülere sahne olan yarışmada Türkiye ‘nin çeşitli şehirlerinden gelen 12 pasta ustası, tasarımlarını sergiledi.

Aydan Üstkanat, Ayhan Sicimoğlu, Deniz Debedil, Haldun Tüzel, Zeki Açıköz, Gabriele Sponza ve Yannis Manikis’den oluşan jürinin seçim yapmakta oldukça zorlandığı yarışmanın birincisi Cihan Çankaya, ikincisi Tuğba Yavaşça, üçüncüsü Havva Bayar oldu.

Yarışma sonrasında ustalar, Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars grubunun müzikleri ile yorgunluk attı.

Ustam’ın bundan 30 yıl önce pastacı ustalarının beklentilerine cevap vermek ve sektörün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirildiğini belirten Marsa Genel Müdürü Adnan Özşahin sözlerini şöyle sürdürdü: “ Türkiye sınırlarının dışında 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve dünya pastacılığını şekillendiren uluslararası bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ustam pastacılık yarışması çok önem verdiğimiz bir etkinliğimiz. Bu yıl temamız doğum günü kutlamamızdı. Yarışmamıza 100’ü aşkın başvuru oldu. Bu da bizim için ayrı bir sevinç kaynağıydı. 12 pasta ustası bugün yarıştı.

İlk 3’e giren ustalarımızı bu lezzetli ve özel pastalar için tebrik ediyoruz. Emeklerine sağlık.”
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe