Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tost'un en çıtır hali

Lezzetli menüsü ve birbirinden ilginç sunumları ile açıldığı günden itibaren vazgeçilmez mekanlar arasında yerini alan Harvey Nichols MAG Lo...

Lezzetli menüsü ve birbirinden ilginç sunumları ile açıldığı günden itibaren vazgeçilmez mekanlar arasında yerini alan Harvey Nichols MAG Lounge leziz kahvaltı menüsü ile ziyaretçilerinden tam not alıyor.


Farklı ve lezzetli kahvaltı menüsü ile Ankaralıların brunch tercihinde ilk sıralarda yer alan Harvey Nichols Mag Lounge, dünya mutfağından farklı lezzetleri misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Açık teras konseptinin içerisinde, Podyum’un canlılığını hissedebileceğiniz Harvey Nichols MAG Lounge, kahvaltı menüsü ile keyifli sohbetlerinize lezzet katıyor.

Fransızların kahvaltılarında severek yedikleri bir tost çeşidi olan Croque Madame, MAG Lounge müdavimlerinin de favori tercihi haline geldi.

Kahvaltının göz bebeği haline gelen bu özel lezzet, cherry domates ve roka yaprakları ile servis ediliyor. Kızarmış tost ekmeği üzerine rendelenen kaşar peyniri ile hazırlanan Croque Madame, arıtılmış yumurta ve ince dilim bresaola ile harmanlanarak özel sos ile servis ediliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe