Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

20 yıldır değişmeyen lezzet

Yolculuğuna 1995 yılında başlayan HD İskender, güvenilir lezzeti, kalitesi ve yarattığı kurum kültürüyle 20 yıldır sektörün öncüsü olmayı sü...

Yolculuğuna 1995 yılında başlayan HD İskender, güvenilir lezzeti, kalitesi ve yarattığı kurum kültürüyle 20 yıldır sektörün öncüsü olmayı sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk zincir iskender markası HD İskender, 17 şehirde 64 şubesi, 10 milyon müşterisi ve 1350 çalışanı ile 20 yıldır ülkece en çok beğenilen yemeklerin başında gelen iskenderi sunmaya devam ediyor. “Tarladan çatala gıda güvenliği” ilkesini benimseyen HD İskender’de, üretim, hijyen ve lezzet standartlarından taviz verilmeden, domates sosundan pideye, salatadan ete kadar her ürün günlük hazırlanırken, %100 dana etinden yapılan ‘İskender’, 20 yıldır hiçbir katkı madde ve koruyucu kullanılmadan müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Lezzet düşkünlerinin vazgeçemediği HD İskender, klasik İskender lezzetine ‘patlıcan ezmeli İskender’i ekledi. Geleneksel lezzetlerin yanında farklı tatlar denemekten de keyif alanlar, HD İskender’in 20 yıllık lezzetine eklenen patlıcanlı iskender tadını da yine çok sevecek.

Sektörde kendisine ait et işleme tesisine sahip olan HD İskender, restoranlarında kullanılan eti, son teknoloji ile hazırlanan ileri kamera ve bilgisayar sistemleri ile sürekli takip ediyor. HD İskender, iskenderin masaya gelene kadar geçirdiği evreleri sürekli izleyerek misafirlerine sunduğu ürünün kalitesinden %100 emin oluyor.

Türkiye’nin ilk zincir iskender markası HD İskender, Eğitim ve Kalite Departmanı bünyesinde çalışan 30'a yakın gıda mühendisi ve eğitimcisiyle her gün şubelerde ISO 22000 ve OHSAS kapsamında denetimler yaparken, ürünlerden, ekipmandan ve personel ellerinden alınan swap numuneleri ile kontroller gerçekleştiriyor.

Kurulduğu ilk günden beri müşterisine doğru, kaliteli ürün sunmak ve bu standardı tüm şubelerinde etkin kılmak için çalışan HD İskender’de şubeler arasında ürün çeşidi ve lezzeti, servis kalitesi, sipariş ve servis süresi, restoranın dekorasyonu ve çalışanların müşteriye yaklaşımı arasında hiçbir fark bulunmuyor.

Kalite politikasına bağlı olarak gıda mühendisleriyle çalışan HD İskender, eğitim odaklı bir marka olarak sektörün kaliteli eleman ihtiyacına cevap vermek üzere nerdeyse bir okul misyonu üstleniyor.

HD Akademi ile Sektörde Öncü

Eğitim ve Kalite departmanları sayesinde, çırağından usta başına, servis personelinden üst düzey yöneticisine kadar uzanan tüm personele verilen eğitimlerde gıda güvenliği ve hijyen, müşteri memnuniyeti, kalite, iş sağlığı ve güvenliği, motivasyon gibi konular işleniyor. HD İskender, sürekli eğitim ve sürekli denetim ilkesiyle kalite çıtasını da en üst seviyede tutuyor.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe