Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

And Dağları'nın Zirvesinden Starbucks Bardağına

Dünyanın en uzun dağ sırası olan Güney Amerika’daki And Dağları’nın yükseklerinde yetişen tek kökenli özel kahve Colombia Nariño, yeni yılla...

Dünyanın en uzun dağ sırası olan Güney Amerika’daki And Dağları’nın yükseklerinde yetişen tek kökenli özel kahve Colombia Nariño, yeni yılla birlikte Starbucks’ta kahve severlerle yeniden buluşuyor.
Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine farklı bir deneyim yaşatan Starbucks, kahve severleri Ocak ayından itibaren And Dağları’nın zirvesinden gelen dönemsel kahvesi ‘Colombia Nariño’ ile buluşturuyor.

Starbucks, sürekli yenilediği ürün yelpazesine eklediği tek kökenli kahve deneyimini, yumuşak içimli özel kahvesi Colombia Nariño ile devam ettiriyor.

Kolombiya'nın Narino bölgesinde yetişen ve kendine has bir bitkisel aroması olan Colombia Nariño, fındıkla olan birleşimiyle bambaşka bir kahve deneyimi yaşatıyor. Starbucks Ocak ayından itibaren, yumuşak içimi ve belirgin fındık tadıyla farklı bir Latte keyfi için sizi bu lezzeti deneyimlemeye çağırıyor.

Damaklara özel bir deneyim sunan tek kökenli kahve Colombia Narino'yu yeniden kahve severlerle buluşturan Starbucks, farklı tatları özleyenlerin tercihi olacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe