Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kızartmanın Ustaları “Altın Kevgir” için Yarışacak!

Yudum’un Kızartma Ustası’nın düzenlediği “Altın Kevgir” Yarışması, kızarmanın ustalarını hünerlerini göstermeye çağırıyor! Dünyaca ünlü şef ...

Yudum’un Kızartma Ustası’nın düzenlediği “Altın Kevgir” Yarışması, kızarmanın ustalarını hünerlerini göstermeye çağırıyor! Dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un da jurileri arasında bulunduğu yarışmada büyük ödül altın kevgir!
Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum Gıda’nın kızartmalar için özel olarak ürettiği yeni ürünü Yudum Kızartma Ustası, düzenlediği “Altın Kevgir” Yarışması ile “Kızartmada ustayım” diyenleri arıyor.

Yarışma kapsamında Yudum Kızartma Ustası ile farklı kızartma tariflerini paylaşacak olan katılımcılar, finale kalmak için hünerlerini gösterecek. Finale kalan 3 kişi ise dünyaca ünlü şef Murat Bozok ve jüri heyetinden tam not alarak Altın Kevgir’i kazanmaya çalışacak.

Isıya dayanıklı yapısıyla kızartmaların hem çok lezzetli hem de hafif olmasını sağlayan Yudum Kızartma Ustası’nın düzenlediği ‘Altın Kevgir’ yarışmasının 3 hafta sürecek olan ilk etabında yarışmacılar, her hafta farklı bir malzemeyle kızartma becerilerini sergileyecek ve kevgirlerini kızartma ustasıyla daha hafif ve daha çıtır lezzetlere daldıracak.

Yarışmacılar, yaptıkları yemeklerin fotoğraflarını tarifleri ile birlikte Kizartmaustasi.com sitesine yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.

İlk hafta börek, ikinci hafta sebze çeşitleri, üçüncü hafta ise tavuk ve köfte kızartmalarıyla hünerlerini ortaya koyacak olan yarışmacılar 21 Aralık’tan itibaren jüri üyelerinin davetiyle yarışmaya kendi mutfaklarından katılacak. Hafta şampiyonu olarak finalde yarışmaya hak kazanan 3 yarışmacı Ocak ayında gerçekleştirilecek büyük final için jürilerin karşısında mutfakta hünerlerini yarıştıracaklar.

Üç haftanın şampiyonları arasından final etkinliğinde seçilecek Kızartma Ustası birincisi ise ‘Altın Kevgir’in sahibi olacak. Finalistleri ayrıca Yudum Kızartma Ustası’ndan farklı sürpriz hediyeler bekliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok