Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Annelere lezzetli ve besleyici bir sürpriz !

CP, okul döneminde besleyici ve leziz bir sürprizle geliyor. Türkiye’de sadece CP tarafından sunulan peynirli ve sebzeli nugget’lar, çocukla...

CP, okul döneminde besleyici ve leziz bir sürprizle geliyor. Türkiye’de sadece CP tarafından sunulan peynirli ve sebzeli nugget’lar, çocuklarının beslenmesinden ödün vermeyen annelerin lezzet kararı oluyor.
Çocuklarına et yedirmekte, onların protein ihtiyacını karşılamakta zorlanan annelerin en büyük yardımcılarından nugget, Türkiye’de sadece CP’nin sunduğu peynir ve sebze lezzetleri ile taçlanıyor. İçerisinde bezelye, mısır ve havuç olan CP Sebzeli Nugget, tüm çocuklar için hem protein hem de sebze yemenin en eğlenceli yolu haline geliyor. Piliç eti ve peynirin tüm faydalarını bir araya getiren CP Peynirli Nugget ise, besleyici olduğu kadar lezzeti ile de çocukların vazgeçilmezi olmaya aday.

Klasik nugget lezzetinin yanı sıra CP Piliç’in Sebzeli ve Peynirli Nugget çeşitleri, okul döneminde çocukların öğünlerine besin değeri katıyor.

Isıtılarak kolayca hazırlanması açısından pratikliğe önem veren gençlerin ve çalışan kadınların da hayatını kolaylaştıracak olan nugget çeşitleri, salata, makarna gibi yiyeceklerle ana öğünlerde tercih edilebileceği gibi, farklı dip soslar ile atıştırma anlarında da lezzeti ve keyfi doruğa çıkarıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok