Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Boza ve Salep Günleri Başlıyor

Her ay düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez bünyesindeki Coffe...


Her ay düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez bünyesindeki Coffee Company’lerde “Boza ve Salep Günleri” düzenliyor. 

Kış aylarının vazgeçilmez içecekleri olan geleneksel bozanın ve portakallı, tarçınlı, kakuleli, çilekli gibi özel aromalı el yapımı salep çeşitlerinin sunulacağı “Boza ve Salep Günleri”, Ocak ayı boyunca devam ediyor olacak.

Elite World Otelleri, kış aylarının vazgeçilmez içecekleri olan geleneksel boza ve özel aromalı ev yapımı salep çeşitlerini, özel sunumlarıyla misafirleri ile buluşturacak.

Elite World İstanbul, Elite World Business ve Elite World Van otellerinin lobi katında yer alan, şık ve samimi ambiyansı ile beğeni toplayan Coffee Company’lerde gerçekleşecek Boza ve Salep Günleri, 1-31 Ocak tarihleri arasında devam edecek.

Elite World şefleri tarafından hazırlanan “Boza ve Salep Günleri” menüsünde, bozanın geleneksel hali ve salebin daha önce denenmemiş çeşitleri yer alıyor.

Çikolatalı, portakallı tarçınlı, karanfilli tarçınlı, klasik salep, çilekli salep ve kış baharatlı salep olmak üzere birbirinden farklı ve lezzetli salep içeceklerinin sunulacağı “Boza ve Salep Günleri”, tüm Coffee Company’lerde boza ve salep sevenleri Ocak ayı boyunca bir araya getiriyor olacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok