Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İlik Suyu Kış Soğuklarında İçinizi Isıtacak

Havaların soğuması ile vücut direnci düşenlere Günaydın'dan sıcacık bir tat... Türkiye'de ilk defa, besleyici özelliği yüksek, zengi...


Havaların soğuması ile vücut direnci düşenlere Günaydın'dan sıcacık bir tat... Türkiye'de ilk defa, besleyici özelliği yüksek, zengin protein içeren kemik iliği suyu ile menüsüne tat katan Günaydın, bu kış sağlık ve lezzet dolu yeni bir deneyime davet ediyor.

Gittikçe azalan hava sıcaklıkları, günün her anında içimizi ısıtacak alternatifleri aratır oldu. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak üzere, dikkat çeken yeniliklere imza atan Günaydın'dan tam da bu döneme özel bir ilk daha...

Taze kemik iliğinin, sebze ve baharatlarla suda kaynaması ile sunulan ilik suyu, içenlerin vazgeçilmezi olacak. Düşük ısıda 8 saat kaynatıldıktan sonra sıcak servis edilen ilik suyu; soğan, biberiye, havuç, kereviz ve tane biber benzersiz aromasını da içinde barındırıyor.

Küçük tadım bardaklarında sunulan bu lezzetli içeceğin faydaları ise saymakla bitmiyor. Hem vücudu temizleye hem de doğal bir kalkan görevi üstlenerek hastalıklardan korumaya yardım eden ilik suyu, bağırsak iç yüzeyinin iyileşmesine, sindirimini kolaylaşmasına ve bağışıklığı güçlendirmesine destek oluyor. İlk defa Günaydın menüsünde yer alan ilik suyu zengin içeriği ile vücudun en lezzetli desteği olacak. İstanbul'da Zorlu, Etiler, Florya, Nişantaşı, İstinyepark olmak üzere, Ankara, Antalya ve Samsun'da bulunan Steakhouse şubelerinde servis edilen bu kış mucizesi, vücut direncinin düştüğü bu zamanlarda keyifli bir destek oluyor.

Türkiye’de “Steakhouse” kavramının öncüsü Günaydın, yaratıcı sunumları ve iz bırakan lezzetleri ile kırmızı etteki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Hafızalara kazınan bir çok lezzetin çıkış noktası olan Günaydın, kış soğuklarında da özenle hazırlanmış menüsü ve her türlü konfor düşünülerek tasarlanmış restoranlarıyla etseverlerin ilk tercihi olmaya devam edecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe