Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gizem’den Aşkla yapılacak 95 özel tarif

Gizem Özdilli yeni kitabı Aşkın Lezzeti’nde, okuyucularıyla ve sevenleriyle buluşuyor. Nolte Mutfak işbirliğiyle Alfa yayınlarından çıkacak ...

Gizem Özdilli yeni kitabı Aşkın Lezzeti’nde, okuyucularıyla ve sevenleriyle buluşuyor. Nolte Mutfak işbirliğiyle Alfa yayınlarından çıkacak kitabı, baharatların katkılarıyla lezzetli, yemek tariflerini ve hanımlara evde mutfakta hazırlayabilecekleri yüz, cilt ve vücut bakım formüllerini öneriyor.
Gizem Özdilli Aşkın Lezzeti isimli yemek kitabında, aşkla ve sevgiyle yemek yapmanın formüllerini veriyor. İlk yemek kitabı 2012 yılında yayınlanan Gizem’in Mutfak Aşkı’nın ardından, yeni kitabı Aşkın Lezzeti’nde, okuyucuları; özgür bir ruhla ve sevgiyle yapılan yemeklerin, minik sırları ve doğal yöntemlerle yapılan baharat eklentileriyle, aromaların gücünden katkı sağlanarak hazırlanan reçeteleri yapma imkanı bulabilir. İçinde 95 özel tarifin bulunduğu kitap Aralık ayının ikinci yarısından itibaren raflarda yerini alacak.

Aktar Bülent Ertunç ile birlikte hazırladıkları müthiş formüllerle hem sağlıklı beslenme hem sağlıklı bir yaşam vadeden Gizem Özdilli,’’yemek yapmanın en güzel tarafı bir ressam kadar özgür olmanız, malzemeleriniz baharatlarınız seçimlerininiz sizin tuvalinizi oluşturmak yaratıcılığınıza kalıyor Aşkın Lezzeti’nde en önemli dayanağım baharatlar oldu. Yemekte lezzeti veren aromalar yani benim için baharatlar. Baharatların yarattığı aroma kadar bedenimize olan tükenmez faydalarını da paylaşmaya çalıştım. Bunu yaparken bilgisine doğruluğuna çok güvendiğim aktar Bülent Ertunç’un desteğini aldım Sizlerin evinde yapabileceği tamamı organik ve aynı zamanda mutfaktan çıkan güzellik bakım üzerine sihirli formüllerin reçetelerini hazırladık. Aşkın Lezzeti’nde aşkla yapmanızı istediğim 95 özel tarif sizleri bekliyor’’ dedi.

Gizem’in kitabından her 1 tl Parıltı Deneği’ne...

Gizem Özdilli ‘’son yayınlanan kitabı Aşk’ın Lezzeti’nin satış gelirinden her 1 tl sini Parıltı derneğine katkı olarak gitmesini istediğini söyledi. Parıltı Derneği az gören ve görmeyen çocukları doğumlarından eğitimleri tamamlanana kadar, her alanda yaşıtları ile aynı seviyeye ulaştırmak ve çocukların çevresi ile uyumlu meslek sahibi bireyler haline gelebilmesi için çalışan, destek eğitim hizmetleri veren bir dernek, kitaptaki tarifler mutluluk ve hayatı kolaylaştırma mottosuyla yazıldı, gelirimizden bir kısmı da güzel çocuklarımızın hayatını biraz olsun kolaylaştırır diye düşündük ve Parıltı Derneği’yle bir arada olmaya karar verdik.’’ dedi.

Aşkın Lezzeti isimli kitabı için Şişli Marriot Otel’in mutfağında gerçekleşen çekimlerde Styling için Hülya Aslan ile çalışan Gizem Özdillli, imaj fotoğraf çekimleri için Ümit Taylan’ın objektifine gülümsedi.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe