Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

​Kahve Dünyası'nın Türk Kahvesi "Artık Her Yerde!"

Türk sermayesi ile kurulan en güçlü kahve zinciri olan ve Türkiye genelinde 140 mağazasında her ay 2 milyon kişiyi ağırlayan Kahve Dünyası, ...

Türk sermayesi ile kurulan en güçlü kahve zinciri olan ve Türkiye genelinde 140 mağazasında her ay 2 milyon kişiyi ağırlayan Kahve Dünyası, %100 ARABICA Türk kahvesi, 3’ü bir arada kahve seçenekleri ve çikolatalarını, “Artık her yerde” sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki 50 binden fazla bakkal ve marketlerde sunuyor.

Kahve Dünyası, Mayıs’tan Eylül ayına kadar süren hasat zamanında Brezilya’nın Rio Minas bölgesindeki tarlalarından özenle topladığı kahve çekirdeklerini, son teknolojiye sahip tesislerinde kavurma ve öğütme işlemlerini tamamlayarak üretiyor. Kahve Dünyası’nın %100 ARABICA Türk kahvesi, orta kavrulmuş, çok kavrulmuş ve damla sakızlı seçenekleriyle farklı damak zevklerine uygun tatlar sunuyor.

2004 yılında Eminönü’nde açtığı ilk mağazasıyla hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası, bugün Türkiye’nin birçok ilinde mağaza, corner ve metro kioskları olmak üzere 3 ana kategoride hizmet veriyor. Yurt dışındaki ilk mağazasını Londra’da Piccadilly Circus’ta açan Kahve Dünyası, Türk sermayesiyle kurulan en güçlü kahve zinciri olarak sektörde önemli bir yere sahip.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok