Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vera'dan Nevizadeye Suni Teneffüs

Taksimde yaşanan protestolarla düşüş yaşayan Nevizade, en köklü mekanlarından Vera Cafe Bistro ile tekrardan hayat buldu. Vera Cafe Bistro&#...


Taksimde yaşanan protestolarla düşüş yaşayan Nevizade, en köklü mekanlarından Vera Cafe Bistro ile tekrardan hayat buldu.

Vera Cafe Bistro'nun patronu Özcan Arı yaptığı açıklamada, "Taksimde ardı ardına vuku bulan protestolar ve eylemler, esnafı müşkül durumda bıraktı. Nevizade'de yaşanan müşteri kaybını telafi etmek için, mekanın bölümlerinde ve hizmette muazzam ölçüde yeniliğe gittik." dedi.

Şöhretlerin Mekanı...
Çeşitli bölümlerden oluşan, Fransız ve İtalyan yemeklerinin ağırlıklı olduğu mekanın ünlüler tarafından da tercih edildiğini belirten Arı, restorasyon çalışmalarının yanı sıra misafirleri ilginç sürprizlerle karşıladıklarını, 2016 yılında tamamlanacak olan olağanüstü dekorun, dünya standartlarında yapılandırıldığını ve önemli üstatların imzasını taşıdığını da belirtti.

1970'lerden bu güne...
"Genç Hissedenlerin Mekanı" sloganıyla yoluna devam eden Vera'nın sunumları, misafirleri 1970'lerden bu güne uzanan bir hikayenin içine çekiyor ve dünyanın dört bir yanından eşsiz mezelerle buluşturuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok