Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tahıllı Ezogelin Çorba ile içinizi ısıtacak

Caffè Nero, tahıllı ezogelin çorbayla soğuk kış günlerine sıcacık bir lezzet katıyor. Caffè Nero’nun annenizin çorbasını aratmayacak tahıllı...

Caffè Nero, tahıllı ezogelin çorbayla soğuk kış günlerine sıcacık bir lezzet katıyor. Caffè Nero’nun annenizin çorbasını aratmayacak tahıllı ezogelin çorbası tıpkı evde yapılmış gibi özenle hazırlanıyor.

“Milano’da değilseniz, en iyi kahveci” unvanına sahip olan Caffè Nero, kış günlerini sıcacık bir lezzetle ısıtıyor. Modernleştirilmiş geleneksel tadıyla Tahıllı Ezogelin Çorba, günün her saati için sağlıklı ve doyurucu öğün oluşturuyor.

Tıpkı annenizin evde pişirdiği gibi taze malzemelerle özenle hazırlanan Tahıllı Ezogelin Çorba, soğuk günlerde favori lezzetiniz olacak. Günlük olarak taze hazırlanan Tahıllı Ezogelin Çorba, Caffè Nero mağazalarında sizleri bekliyor.

Caffè Nero Hakkında:  Akdenizli lezzetleri, farklı kahve çeşitleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında da 9 yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın da en hızlı büyüyen 23’üncü şirketidir.Kaliteli İtalyan kahvesi, sıcak atmosferi, leziz yiyecekleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa Ülkeleri’nde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti. İngiliz Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 45 mağazası bulunmaktadır.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok