Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Derle Topla' kalabalık sofralarınıza yardımcı

Hayatı kolaylaştıran pratik ve şık tasarıma sahip ürünleri ile mutfak modasına yön veren Tupperware; mutfağına ve sofralarına özen gösteren ...

Hayatı kolaylaştıran pratik ve şık tasarıma sahip ürünleri ile mutfak modasına yön veren Tupperware; mutfağına ve sofralarına özen gösteren kadınları pratik ve ergonomik kullanımıyla dikkat çeken ‘Derle Topla’ ürünü ile buluşturuyor.
Tupperware Derle Topla, kalabalık sofralarınızı özenle hazırlamanıza yardım ederken aynı zamanda yerden tasarruf ederek mutfağınızın düzenli kalmasını da sağlayacak.

Tupperware, kalabalık davetler öncesinde geniş sofralar hazırlayan, mutfağına ve misafirlerine özen gösterenleri yeni ürünü Derle Topla ile buluşturuyor. Üçgen tasarımı ile mutfak köşelerini değerlendirme fırsatı sunan Derle Topla, tutacağı sayesinde dolap ve çekmece kapaklarına asılabiliyor.

Kolay taşınabilir tasarımı, pratik ürün özellikleriyle mutfaklarınızın vazgeçilmezi!

Tupperware’in hayatı kolaylaştırma mottosuyla tasarlanan en yeni ürünlerinden Derle Topla, yemek hazırlığı sırasında sebze ve meyveleri koyabileceğiniz 2.5 lt’lik geniş haznesi, yiyecekleri tozdan koruyan ürün gövdesine oturan kapağı ve modern tasarımı ile mutfaklarınızın vaz geçilmezi olacak.

Çekmece ve dolap kapaklarına asılabilen özel tasarımı sayesinde yerden tasarruf sağlayan Derle Topla’nın ergonomik kapağı da aynı zamanda kaşıklık, spatula ya da küçük bir tepsi olarak kullanılabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok