Tek öğünlük diyabetik helva - Mutfak Dergisi

Mobile Menu

Top Ads

Diğer Haberler

logoblog

Tek öğünlük diyabetik helva

9 Aralık 2015 Çarşamba
Yüz yılı aşkın deneyimiyle Türk ağız tadının vazgeçilmez lezzetlerini güvenle sofralara taşıyan Koska, diyabetik hastalar için özel olarak ‘ tek öğünlük diyabetik helva’ üretti.
Koska’nın Türk Diyabet ve Obezite Vakfı, Türk Diyabet Cemiyeti ve ODTÜ Gıda Fakültesi ile ortaklaşa yürüttüğü titiz çalışmalar, diyabet hastalarının bir öğünde 40 gramı geçmemek kaydı ile Koska diyabetik helva tükettiklerinde kan şekerlerinde herhangi bir yükselme gözlenmediğini ortaya koydu. Bu bilgiden yola çıkan Koska, diyabet hastalarını geleneksel helva lezzetinden alıkoymamak için diyabetiklere özel tek öğünlük helva çıkardı.

Koska, 9 adet tek öğünlük 40 gr. diyabetik sade helvayı tek bir pakette tüketiciye sunuyor. 9x40 gr’lık helva paketleri, nazar boncuklu Koska Mağazaları, tüm zincir marketler ve on line internet adresinden satışa sunuluyor.
Fav

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Önizle