Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yoğurma, çırpma ve karıştırmanın en renkli yolu

Bosch Ev Aletleri’nin ürün gamına yeni eklenen mavi ve sarırenkli mutfak makineleri, hem çok şık hem de marifetli.  Ürünlerde bulunan dinami...


Bosch Ev Aletleri’nin ürün gamına yeni eklenen mavi ve sarırenkli mutfak makineleri, hem çok şık hem de marifetli. 
Ürünlerde bulunan dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi Multi Motion Drive sayesinde yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor, böylece tüm malzemeler eşit şekilde karışıyor.

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunan Bosch Ev Aletleri, mutfaklara renk katmaya devam ediyor. Bosch Ev Aletleri’nin ürün gamına yeni eklenen mavi renkli MUM54D00 ve sarı renkli MUM54Y00 mutfak makineleri, hem çok şık hem de marifetli. Üstün performans ile renkli ve dinamik bir tasarımı buluşturan ürünler, kendi mutfağında profesyoneller gibi yemek yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi ile tüm malzemeler eşit karışır
Yeni Bosch mutfak makineleri, 900 Watt’lık yüksek gücü ve 7 farklı hız kademesi ile yoğurma, çırpma, karıştırma gibi bütün işleri yapıyor. Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi Multi Motion Drive sayesinde ürünün yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler eşit şekilde karışıyor. 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı bulunan mutfak makineleri, tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler ve çıtır çıtır ekmekler hazırlarken en büyük yardımcınız olmaya aday.

Mutfaklara hem pratiklik hem de renk getiren yeni mavi beyaz ve sarı beyaz Bosch mutfak makineleri, MSM66110Y ve 66110D blenderlar ile MFQ3600D ve MFQ36300Y mikserlerle birlikte set olarak da kullanılabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe