Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tokyo'da '2015 Dünya Kalite Ödülü'

LobinWorld tarafından gerçekleştirilen kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE’nin önemini vurgulamak a...

LobinWorld tarafından gerçekleştirilen kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE’nin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi’nde Beypazarı Doğal Maden Suyu “2015 Dünya Kalite Plaketi” almaya hak kazandı. 

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği zirvede iş dünyasının önde gelen temsilcileri, dünya pazarlarında Pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak için Tokyo’da bir araya geldi.

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği zirvede Beypazarı Doğal Maden Suyu adına Genel Müdür Cemil Ercan ödülü Burhan Kuzu’dan aldı.

Beypazarı Doğal Maden Suyu şimdiye dek ; AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ - 2010-2011-2012-2014-2015, KALİTE ÖDÜLÜ-2015, DÜNYA KALİTE ÖDÜLÜ: 2012-2013-2014, GÜVENİLİR MARKA ÖDÜLÜ: 2011, GÜVENİLİR GIDA ÖDÜLÜ: 2012-2013, TÜKETİCİ ÖDÜLÜ: 2010-2011-2012 almaya hak kazandı.

Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşen konferanslarda da talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tesbit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları görüşüldü.

4. Uluslararası Dünya Kalite Konferansı'nda, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yaptıkları konuşmalar ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdiler.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe