Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Dükkan Senin' menüleriyle ezber bozuyor!

%100 tavuk etini, efsaneleşen 11 baharatlı gizli tarif kaplamasıyla daima taze olarak pişiren KFC, bu özel lezzeti uygun fiyata tatmak istey...


%100 tavuk etini, efsaneleşen 11 baharatlı gizli tarif kaplamasıyla daima taze olarak pişiren KFC, bu özel lezzeti uygun fiyata tatmak isteyen gençlerin sesini dinledi ve “söylemen yeter, dükkan senin!” dedi. Yeni “Dükkan Senin” kategorisiyle KFC, 3 farklı menü seçeneğini 5 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Her damak zevkine hitap eden zengin bir menüye sahip olan KFC, hayattan hep daha fazlasını isteyen ve ulaşılabilir fiyata farklı deneyimler beklerken gençlerin sesini dinledi. Yepyeni “Dükkan Senin” menülerini satışa sundu.

Usta şefler tarafından %100 tavuk etiyle hazırlanan daima taze KFC lezzetleri, Dükkan Senin menüleriyle çok özel fiyatlara satılıyor. 1 kişilik doyurucu Tavuksever Menü 7.5 TL, 2 kişilik burger menü 12,50 TL (Çifte Lezzet Menü), atıştırmalık Acısever Menü 6 tl, Tadımlık Menü ile efsane KFC parça tavukları ise sadece 5 TL. Fiyatlarıyla ezber bozan “Dükkan Senin” menüleri içerikleriyle de doyurucu bir öğün vaat ediyor.

Yenilikçi ürünleri, yerelleşen lezzetleri ve cazip menüleriyle Türkiye’nin her köşesinde tavuk severlere değişmeyen bir hizmet sunan “dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri” KFC, yeni Dükkan Senin kategorisiyle farklı beklentilere sahip tüketicileri kucaklayan bir marka olduğunun altını çiziyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe