Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

4 Adımda Romantik Bir Sofra Nasıl Hazırlanır?

Yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarıyla, yeni markaları, tasarım ödüllü ürünleri keşfetmenize ve satın almanıza olanak sağlayan Pom...

Yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarıyla, yeni markaları, tasarım ödüllü ürünleri keşfetmenize ve satın almanıza olanak sağlayan Pomstore, 14 Şubat yaklaşırken sofra aksesuarlarıyla sevgilinizin kalbini eşsiz bir sofrayla fethetmeye davet ediyor.

4 Adımda Romantik Bir Sofra Nasıl Hazırlanır?

1) Sevgilinizin en sevdiği lezzetlerden bir menü oluşturun

Onun kalbini fethedeceğinize göre, kuşkusuz sevdiği yemeklerden ve lezzetlerden oluşan bir menü belirlemeniz gerekiyor. Menüyü oluştururken kış mevsiminin vazgeçilmezi olan bir çorbayla başlangıç yapmak hem içinizi ısıtacak hem de sofrada daha uzun vakit geçirip sıcak bir sohbet etmenize zaman yaratacaktır. Ana yemek olarak hafif bir sosla hazırlayacağınız afrodizyak bir lezzet menünün baş kahramanı olabilir.

2) Tabak ve aksesuar seçimini konsepte göre belirleyin

Belirleyeceğiniz menüye göre sofra konseptinizi oluşturun. Bu konsepte göre tabaklarınızı seçmeniz çok daha kolay olacaktır. Doğu ve batının lezzetlerini harmanlayacağınız bir menü için Seletti’nin Hybrid koleksiyonuna ait parçaları tercih edebilirsiniz. Saray sofralarından ilham aldığınız bir menü hazırlayacaksanız Seletti Palace serisi bu konsepte uygun olacaktır. Sofranızda bir İskandinav rüzgarı estirmek istiyorsanız, iittala’nın Teema ve Taika serisiyle yapacağınız kombinler sizi yarı yolda bırakmayacak. Yine iittala’ya ait Essence serisi kadeh ve bardaklar bu kombinasyonu tamamlayacak eşsiz bir koleksiyon.

3) Mum ışığının pozitif enerjisinden faydalanın

Özenle hazırlayacağınız romantik bir sofranın olmazsa olmazı kuşkusuz mumlar ve şamdanlar. Belirlediğiniz konsepte ve renklere uygun olarak seçeceğiniz mumluk ve şamdanlar hem sofranızı aydınlatacak, hem de baş başa geçireceğiniz bu özel günde pozitif enerji sağlayacak.

4) Sofranızı çiçeklerle taçlandırın

Şık ve romantik bir sofra hazırlarken, mevsimine uygun seçilmiş çiçeklerden oluşan bir aranjman hazırlamayı unutmayın. Çiçeklerinizi sunmak için seçeceğiniz vazo, en az diğer aksesuarlar kadar önemli. iittala’ya ait Alvar Aalto vazoları bu eşsiz günü ve sofrayı tamamlayacak mükemmel bir ayrıntı.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok